Hyppää pääsisältöön

Askarrellaan: Wiivin sammakko

Askarrellaan: Wiivin sammakko
Askarrellaan: Wiivin sammakko Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,askarrellaan

Tarvikkeet

  • pahvia ja paperia
  • tussi
  • sakset
  • liimaa

Piirrä paperille sammakon ääriviivat ja leikkaa se irti. Leikkaa paperista suorakaide ja taita se kaksinkerroin. Leikkaa alareunasta pyöreänmuotoinen osa päättyen taitteelle suoraan. Avaa taite, siinä on sammakon päähän tulevat silmien paikat. Leikkaa toisesta paperista kaksi ympyrää ja liimaa ne silmille tarkoitettuihin paikkoihin. Piirrä vielä silmiin mustat keskustat. Taita paperista alareuna ja liimaa silmät sammakon päähän. Piirrä sieraimet. Leikkaa muusta paperista suiru ja taittele se haitarille, liimaa haitari sammakolle kieleksi. Leikkaa vielä pahvista 4 samanlaista kapeata palaa ja taittele ne haitariksi. Liimaa ne sammakolle jaloiksi sammakon mahan alle.