Hyppää pääsisältöön

Lost In Music -festivaali täyttää 10 vuotta – juhlavuoden kiinnityksiä julki

Lost In Musicissa nähdään muun muassa Ellinoora, Töölön Ketterä ja LEO.

Ellinoora // Kuva: Annika Miettinen/YleX

Kymmenettä vuottaan juhliva Lost In Music -kaupunkifestivaali tuo lokakuussa yli 80 live-bändiä tamperelaisiin keikkapaikkoihin. 

Ellinoora ja Vilma Alina kertovat vahvoja tarinoita nuorten naisten näkökulmista. Sakara Recordsin tuore kiinnitys Ikinä uhoaa ”palauttavansa rockin suomirockiin”. Töölön Ketterä puolestaan sekoittaa räppiin grimea ja muita elektronisen musiikin underground-genrejä. Mun piti olla sun -kappaleesta tuttu LEO taas yhdistelee suomalaista melankoliaa nykyaikaisiin pop-tyyleihin.

Vahvistetut artistit:

Atomirotta, Cina Polada, Ellinoora, Ikinä, Kauniit & Uhkarohkeat, Koitos, Lasten Hautausmaa, LEO, Mira Luoti, Mørket, Nightbird, Nopsajalka, One Morning Left, OX79, Rust N’ Rage, Sans Parade, The Holy, The Wrecking Queens, Town of Saints (NED), Tryer, Töölön Ketterä, Van Dammes, View, Vilma Alina

Kelvin (NOR), The Kendolls (SWE), Wooly Mammoths (BEL)

Lost In Music julkistaa lisää ohjelmaa tulevina viikkoina. Lost In Music -liput myy Tiketti. Tullikamarin keikoille yksittäislippuja on saatavilla myös Lippupisteellä.

Lue myös:

Ruisrockin avauskeikka on koko festarin haastavin slotti: Ellinoora osoitti olevansa tuleva tähti

Suomigrimen lupaus Töölön Ketterä: Grime-äijät ei välttämättä halua olla isoja

Mitkä ihmeen KOI ja Kingfish? YleX:n bändisanakirja avaa kevään tärkeimmät uutuudet

  • Versaille-yhtye: “bändimusiikki on nousemassa ja me ajetaan sitä junaa”

    Versaille julkaisi tänään uuden kappaleensa Eka.

    Turkulainen Versaille tuli tammikuussa YleX:lle tutuksi, kun uuden musiikin ohjelmien Anne Lainto ja Ida Karimaa valitsivat sen viikon Nosteessa bändiksi. Tänään uuden Eka-sinkun julkaissut Elektropoppia soittava yhtye uskoo bändimusiikin toisen aallon olevan tuloillaan, vaikka viime vuosina esimerkiksi DJ:t, räppärit ja yksittäiset solistit ovatkin yleistyneet soittolistoilla ja keikkalavoilla