Hyppää pääsisältöön

Blockfest löysi korvaajan peruneen Travis Scottin tilalle

Justin Bieberin maailmankiertueellakin esiintynyt Post Malone korvaa Travis Scottin Tampereen Blockfesteillä.

Blockfest pahoitteli aiemmin tällä viikolla, että räppäri Travis Scott on valitettavasti perunut keikkansa festarilla. Yhdysvaltalaisartistin oli määrä esiintyä Blockfesteillä lauantaina 20. elokuuta yhtenä pääartistina.

Peruuntumisen syyksi ilmoitettiin ennalta-arvaamattomat olosuhteet. Artisti joutuu jättämään väliin myös liudan muita isoja keikkoja elokuulta.

Travis Scottin tilalla nähdään 20. elokuuta yhdysvaltalainen laulaja-tuottaja Post Malone. 21-vuotias artisti tunnetaan muun muassa kappaleista White Iverson ja Go Flex. Post Malone yhdistelee musiikissaan elementtejä räpistä, R&B:stä sekä rockista.

Hänen ensimmäinen virallinen singlensä White Iverson on myynyt tuplaplatinaa ja kappaleen musavideota on katsottu Youtubessa noin 200 miljoonaa kertaa. Tänä keväänä räppäri/tuottaja/kitaristi nähtiin esiintymässä myös Justin Bieberin maailmankiertueella.

Blockfest järjestetään 19.–20. elokuuta Tampereella. Festarilla esiintyvät muun muassa Nas, ASAP Rocky ja Cheek. YleX on mukana tapahtumassa.

Lue myös:

Travis Scott on peruuttanut Blockfest-keikkansa

Haluatko esiintymään Blockfesteille? Tässä on mahdollisuutesi

Tubettaja-räppäri Arttu Lindeman esiintyy Blockfesteillä