Hyppää pääsisältöön

Kuiske on tyttö, joka osaa puhua eläinten kieliä

Pikku Kakkonen: Kuiske
Pikku Kakkonen: Kuiske Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen kuiske,Pikku Kakkonen

Seitsemänvuotias Kuiske elää tuiki tavallista elämää isänsä, äitinsä ja Roni-veljensä kanssa. Ellei sitten oteta huomioon sitä, että kaikenlaiset eläimet sattuvat usein valloittamaan hänen kotinsa. Kuiskeen sängyn alta pääsee värikkääseen viidakkoon, kylpyammeesta merimaailmaan ja jääkaapista avautuu reitti hyiseen Antarktikseen.

Kuiske on eläinkuiskaaja. Tyttö osaa puhua eläinten kieliä, ymmärtää niiden tunteita ja löytää ratkaisun niiden ongelmiin. Eläimet tulevat Kuiskeen luo ongelmiensa kanssa eikä hän koskaan petä eläinystäviään. Jos eläinvauvoja on kateissa, jääkarhu palelee tai leijonanpentu ei osaa karjua, osaa Kuiske aina auttaa.

Kuiske, Kuiske, mitä sä teet? Oon Kuiske, tule, jutellaan!

Kuiskeen isä on rento kotihiiri, joka tietää paljon eläimistä, mutta ei aavista Kuiskeen taikavoimista mitään. Äiti on liikenainen, jolla ei ole aikaa eläintarinoille. Äiti on myös allerginen eläimille, joten lemmikkieläimet ovat kiellettyjä kotona - miksi häntä silti aivastuttaa koko ajan?

Kuiske on hyväsydäminen, päättäväinen ja joskus jopa hurjapäinen, jos eläimet käyttäytyvät huonosti. Kun Kuiske sanoo taikasanan “sshhh” ja puhaltaa panhuiluunsa, taika ympäröi hänet ja kuljettaa eläinten maailmaan. Kuiskeella on laukku aina matkassaan, siellä hän säilyttää kaikkia tarpeellisia välineitään kiikareista kameraan.

Pikku Kakkonen: Kuiske
Pikku Kakkonen: Kuiske Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen kuiske,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkonen: Kuiske
Pikku Kakkonen: Kuiske Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen kuiske,Pikku Kakkonen
Pikku Kakkonen: Kuiske
Pikku Kakkonen: Kuiske Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen kuiske,Pikku Kakkonen

Kuiske on suunnattu 4-7 -vuotiaille. Kuiskeen tekijöiltä on aiemmin ilmestynyt Leijulaakso, Pikku Kakkosen vanha, tuttu sarja.

Kuiske alkaa Pikku Kakkosessa tiistai-iltana 16.8.2016. Ohjelma on katsottavissa Lasten Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

Ääninäyttelijät: Alda Aflatuni, Amos Brotherus, Ella Pyhältö, Juhani Rajalin, Lotta Lindroos, Markus Backman, Peter Pihlström ja Saana Norra. Dubbaus Dubberman Oy.

Lisää ohjelmasta