Hyppää pääsisältöön

20.8. Toiveuusinta: Kaija Lustila, Kake Randelin, Tarja Lunnas ja Markku Aro

Toiveuusintajakso 218.
Toiveuusintajakso 218. Kuva: Yle kake randelin

Suomalaisen iskelmän hehkuvankuumasta ytimestä on hyvä aloittaa ihana viikonlopun vietto. Ensi lauantaina Tartu Mikkiin -studion valtaavat syvälle selkäytimeen pureutuneiden kappaleiden tulkitsijat suoraan Finnhits-tehtaan johtoportaasta. Arvon leidit ja herrat: Kaija Lustila, Kake Randelin, Tarja Lunnas ja Markku Aro!

Kaija Lustila tunnetaan ahkerana keikkailijana aina lavoilta laivoille. Tänä iltana hänen kanssaan kisaa tämän vuoden Syksyn sävelessä suomalaista sisua peräänkuuluttanut tuttuakin tutumpi iskelmä-ääni Kake Randelin, mies Kop, kop, kop, avaa rakas -värssyn takaa.

Tarja Lunnas saapuu vastajoukkueeseen antamaan kovan vastuksen Lustilalle ja Randelinille tähän iskelmäkerman kisaan. Lunnas on niin ikään pitkän linjan iskelmäartisti ja ollut ehdolla Iskelmä-Finlandian saajaksi. Tunnettujen Suomi-hittien ääni Markku Aro kisaa Lunnaksen vahvana tulkitsijaparina. Aro on täyden keikkakalenterin iskelmäviihdyttäjä, jonka valtava hittikokoelma on suomalaisille hyvin rakas.

Ei itketä lauantaina! Eikä tarvitsekaan, sillä tämä lauantai-ilta on niin loisteliasta, helposti kotikatsomoihin asti ulottuvaa musiikin riemua! Nämä iskelmäkonkarit omivat hetkessä Tartu Mikkiin -studion lavan ja napsivat alkupaloiksi tuttuja isoja hittejä yleisöä villiten. Iskelmäkipinää iskee niin, että metsäpalovaroitus on heti voimassa siellä kotisohvilla! Kuin leikiten tulee pisteitä laariin, joten tämänkin tasaisen kisan voitto otetaan äänijänteen mitalla duettofinaalissa.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.