Hyppää pääsisältöön

20.8. Toiveuusinta: Kaija Lustila, Kake Randelin, Tarja Lunnas ja Markku Aro

Toiveuusintajakso 218.
Toiveuusintajakso 218. Kuva: Yle kake randelin

Suomalaisen iskelmän hehkuvankuumasta ytimestä on hyvä aloittaa ihana viikonlopun vietto. Ensi lauantaina Tartu Mikkiin -studion valtaavat syvälle selkäytimeen pureutuneiden kappaleiden tulkitsijat suoraan Finnhits-tehtaan johtoportaasta. Arvon leidit ja herrat: Kaija Lustila, Kake Randelin, Tarja Lunnas ja Markku Aro!

Kaija Lustila tunnetaan ahkerana keikkailijana aina lavoilta laivoille. Tänä iltana hänen kanssaan kisaa tämän vuoden Syksyn sävelessä suomalaista sisua peräänkuuluttanut tuttuakin tutumpi iskelmä-ääni Kake Randelin, mies Kop, kop, kop, avaa rakas -värssyn takaa.

Tarja Lunnas saapuu vastajoukkueeseen antamaan kovan vastuksen Lustilalle ja Randelinille tähän iskelmäkerman kisaan. Lunnas on niin ikään pitkän linjan iskelmäartisti ja ollut ehdolla Iskelmä-Finlandian saajaksi. Tunnettujen Suomi-hittien ääni Markku Aro kisaa Lunnaksen vahvana tulkitsijaparina. Aro on täyden keikkakalenterin iskelmäviihdyttäjä, jonka valtava hittikokoelma on suomalaisille hyvin rakas.

Ei itketä lauantaina! Eikä tarvitsekaan, sillä tämä lauantai-ilta on niin loisteliasta, helposti kotikatsomoihin asti ulottuvaa musiikin riemua! Nämä iskelmäkonkarit omivat hetkessä Tartu Mikkiin -studion lavan ja napsivat alkupaloiksi tuttuja isoja hittejä yleisöä villiten. Iskelmäkipinää iskee niin, että metsäpalovaroitus on heti voimassa siellä kotisohvilla! Kuin leikiten tulee pisteitä laariin, joten tämänkin tasaisen kisan voitto otetaan äänijänteen mitalla duettofinaalissa.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Viisi tapaa pelastaa pörriäinen – valitse omasi ja merkkaa tekosi!

  Pölyttäjiä voi auttaa pihassa ja parvekkeella.

  Pölyttäjien määrä on vähentynyt uhkaavasti. Kimalaiset, mehiläiset ja muut pörriäiset tarvitsevat apuasi! Pelasta pörriäinen -kampanja kutsuu kaikki mukaan talkoisiin. Miten sinä haluat auttaa: kukkia, leikkaamaton nurmikko, hyönteishotelli vai myrkytön puutarha? Valitse, toteuta ja merkitse tekosi laskuriin.

 • Eurovision Diaries – Viisupäiväkirjat

  Viisupäiväkirjat näyttää maailman euroviisufanin silmin.

  Dokumenttikokonaisuudessa fanit ympäri maailmaa kuvaavat vuoden verran elämäänsä ja fanitustaan, odotuksen huipentuessa euroviisuihin Tel Avivissa Israelissa. Soraääniäkin kuuluu, politiikkaa pohditaan ja vähemmistöt saavat äänensä esiin viisujen glitterin alta. Päiväkirjoissa esiintyy faneja 25 maasta, Ukrainasta Turkkiin ja USA:sta Venäjälle. Tavalliselle pulliaiselle viisut ovat vuosittainen toukokuinen laulukilpailu, mutta viisufanit elävät euroviisuja ympäri vuoden, missä päin maailmaa tahansa. Fanit käyvät omilla viisuleireillä, viisuristeilyillä ja tekevät omia versioita lempibiiseistään. Olennainen osa viisuja on fanaattisten fanien pyörittämä viisufanimedia, joka suoltaa viisu-uutisia 24/7.

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.