Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Suomeksi pääkuva

Miltä tuntuu, kun käsivarteen on tatuoitu Anetten kasvot?

Saksalaisen Nightwish-fanin tatuointeja
Saksalaisen Nightwish-fanin tatuointeja To Nightwish with Love,tatuointi

“Koska Nightwish antoi minulle toisen elämän ja voimaa nähdä eteenpäin itsemurhayrityksen jälkeen vuonna 2002, päätin kiittää heitä ja juhlia sitä ottamalla tatuoinnin selkääni,” Izzy kirjoittaa. Hänen lapaluidensa välissä aukeaa Nightwish-symbolien koristama tatuointi.

Pyysimme Nightwish-faneja lähettämään kuvia ja tarinoita tatuoinneistaan. Ne ovat lumoavia, ja usein tatuoinnin takana on hyvin syvä henkilökohtainen tarina. Tatuointikuvissa on yhtyeen logoja, nimikirjoituksia ja otteita sanoituksista.

Mutta miksi ihmeessä joku tatuoi yhtyeen jäsenten kasvot ihoonsa?

“Otin tämän muistoksi tietystä elämänvaiheesta, muistoksi ihmisistä, joita tapasin, uskomattomista keikoista ja hienosta ajasta, jota elin ja elän edelleen Nightwishin kanssa”, saksalainen Johannes Grabarz, 33, kirjoittaa. Hänellä on tatuoituina Tuomaksen, Marcon, Empun, Jukan ja Anetten kasvot käsivarteensa.

Johannes otti tatuoinnin vuonna 2009 Dark Passion Play -kiertueen aikaan. Häntä ei harmita, että käsivarressa komeilee bändin ex-laulaja Anette: “Anette oli tuolloin yhtyeessä, joten siinä on hänen kasvonsa, eikä Tarjan. Ja joka tapauksessa, en ole Tarjan, Anetten tai Floorin fani, olen Nightwish-fani!!!” Tulevaisuudessa Johannes aikoo tatuoida Floorin, Tarjan ja Troyn kuvat nahkaansa.

Marco on nähnyt Johanneksen tatuoinnit: “Hän sanoi, että jos hän tatuoisi jonkun kasvot ihoonsa, hän valitsisi kyllä kauniimmat ihmiset. Ja hymyili leveästi!”.

Onko NIghtwish päässyt ihollesi? Voit yhä lähettää kuvan tatuoinnistasi galleriaan, ja jakaa oman tarinasi.

  • To Nightwish: Musiikkivideo

    Nightwish-hitit sovitettiin ja soitettiin fanivideoksi.

    Nightwish-hitit Storytime ja Alpenglow yhdistettiin samaan sovitukseen, jonka bändin fanit soittivat ja lauloivat kukin omassa rauhassaan. Äänitiedostot miksattiin yhteen ja lopputuloksesta ohjattiin musiikkivideo - jossa jokainen jälleen kuvasi oman osuutensa kotimaassaan.

  • Kiteen kutsu

    Nightwishin kotipaikkakunta houkuttaa faneja

    Nightwishin kotipaikkakunnalla järjestetään bändin kunniaksi kesäisin taideviikko, johon osallistuu kymmeniä faneja eri puolilta maailmaa.