Hyppää pääsisältöön

SAARA näyttelee mafiapomon tytärtä Skiptrace-toimintaleffassa: "Haluan pysyä yhtä nöyränä kuin Jackie Chan"

Laulajana ja tubettajana tunnetulla SAARAlla on sivuosa Renny Harlinin toimintaelokuvassa.

SAARAlla on työn alla monenlaisia projekteja. // Kuva: YleX/Nadja Kamara

SAARAn, eli Sara Maria Forsbergin, kesään on mahtunut erilaisia projekteja. Kesän alussa artisti julkaisi EP:n Hello I’m Saara, myöhemmin hän kävi Skotlannissa kuvaamassa kisailu- ja peliohjelmaa Britannian suosituimmalle lastenkanavalle CBBC:lle. Suomessa artisti oli kuvaamassa Talent Suomi -ohjelmaa, jossa hän toimii tähtituomarina.

Nyt SAARAn pyöritys jatkuu, sillä hän näyttelee sivuosaa Renny Harlinin uudessa Skiptrace-elokuvassa. Leffa saa ensi-iltansa Suomessa tulevana syksynä.

Skiptrace on toimintaelokuva, jonka päärooleissa nähdään action-tähti Jackie Chan ja Jackass-tv-sarjasta tuttu hurjapää Johnny Knoxville. Leffassa Chanin esittämä hongkongilainen etsivä ja Knoxvillen tulkitsema yhdysvaltalainen uhkapeluri liittoutuvat taistelemaan kiinalaista rikollista vastaan.

SAARA esittää leffassa mafiapomon tytärtä, joka on myös Knoxvillen roolihahmon tyttöystävä. Suomalaisnäyttelijä kertoo, että pääsi treenaamaan rooliaan heti kuvausten alkaessa.

- Pääsin heti hengaamaan mafiaisäni kanssa, käytiin yhdessä esimerkiksi lounaalla. Hän otti heti sellaisen roolin, että on oikeasti mun isä. Sellainen ylisuojeleva, SAARA kertoo YleX Kesäiltapäivän haastattelussa.

Näyttelijän omassa roolissa ei sen sijaan ole kovanaamaista mafiameininkiä, päinvastoin.

- Mä oon siinä tosi sinisilmäinen ja viaton, SAARA sanoo.

22-vuotias näyttelijä pääsi luonnollisesti tapaamaan myös leffan staran, Jackie Chanin. SAARAAn tekivät vaikutuksen etenkin konkarinäyttelijän asenne ja avulias luonne. SAARAn mukaan Chan auttoi muita näyttelijöitä ja avustajia kuvauksissa sekä avusti lavasteiden rakentamisessa.

- Hänellä ei todellakaan ollut isoa egoa, mikä on tosi arvostettavaa. Haluan aina pysyä yhtä nöyränä ja ihanana kuin hän.

Skiptracea kuvattiin vuonna 2014, joten SAARAsta tuntuu hyvältä nähdä vihdoin työnsä hedelmät.

- Elokuvateollisuudessa kaikki liikkuu hitaasti. Aluksi oli pöhinää, kun roolini julkistettiin, mutta sitten oli hiljaisempaa. Ihanaa, kun ihmiset pääsevät vihdoin näkemään leffan, SAARA sanoo.

Pian artistilla on edessä paluu kotiin Yhdysvaltoihin Los Angelesiin. Suomessa SAARA ehti myös käymään pikaisesti perheensä luona Pohjanmaalla.

- En ollut nähnyt heitä 9 kuukauteen, joten oli tosi ihanaa vaihtaa kuulumisia. Ehdin nauttia olostani vain neljä päivää, mutta sekin oli jo todella rentouttavaa.

Lue myös:

Ovatko someartistit vain levy-yhtiöiden luomia tähdenlentoja? Neljä väitettä uusista listamenestyjistä

SAARA yllätettiin rap-kappaleella: "Melkein nousi kyynel silmäkulmaan"

Manageri paljastaa SAARAn tulevan albumin julkaisuajankohdan – uutta musiikkia kuullaan pian