Hyppää pääsisältöön

Suomen The Officen päätähti on Sami Hedberg: "Parempaa David Brentiä ei maasta löydy"

Hedberg kertoo olevansa otettu valinnasta suosikkisarjan päärooliin.

Sami Hedberg näyttelee Suomen The Officen pääroolissa. // Kuva: Nelonen

Pari viikkoa sitten kohistiin, kun paljastui, että maailmanlaajuisesti tunnettu komediasarja The Office (Konttori) saa suomalaisen version. Nyt on selvinnyt, kuka ottaa harteilleen päätähden viitan. Sarjan pääroolia tulkitsee Suomessa koomikko-näyttelijä Sami Hedberg.

- Tässä projektissa mukana oleminen on urani osalta yksi suurimmista kohokohdista. Komediasarjassa esiintyminen on ollut haaveeni lapsesta asti, mutta juuri the Office-sarjan päärooli on minulle suunnaton kunnia ja ilo, Hedberg kertoo Nelosen tiedotteessa.

Nelosen mukaan Hedberg on paras mahdollinen valinta Suomen David Brentiksi.

- Satsaamme Nelosella kotimaiseen laatuun sekä suuriin tv-persooniin, ja Sami Hedberg on juuri sellainen. Häntä parempaa David Brentiä maasta ei löydy, sanoo Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Unne Sormunen.

Alkuperäinen BBC:n tuottama The Office muistetaan piikikkäästä ja kiusallisesta huumoristaan. Brittikomediaa tähditti Ricky Gervais, jonka näyttelemä päähahmo David Brent on pomo pahimmasta päästä. Gervais myös käsikirjoitti sarjaa, jota esitettiin tv:ssä vuosina 2001–2003.

Yhdysvaltalaisessa versiossa pääroolissa nähtiin Steve Carell. Sarjaa on tuotettu myös Kanadassa, Ranskassa ja Ruotsissa.

- Siitä on jo 15 vuotta, kun The Officen ensimmäinen jakso lähetettiin Briteissä. On mahtavaa nähdä tämä uskomattoman muuntautumiskykyinen formaatti juhlimassa 15 vuoden merkkipaaluaan nyt suomalaisena versiona, sanoo Suzanne Kendrick BBC:ltä.

Suomen Konttorin  ensimmäinen tuotantokausi nähdään Elisa Viihteellä maaliskuussa 2017 ja Nelosella syksyllä 2017. Sarjan kuvaukset alkavat Suomessa ensi viikolla. Hittisarjan Neloselle ja Elisa Viihteelle tuottaa Solar Republic.

Lue myös:

Kulttisarja The Officesta tehdään Suomi-versio – nähdäänkö roolissa André Wickströmin urpo roolihahmo?

Ricky Gervais tekee paluun Konttorin kulttihahmoksi – katso David Brent -leffan kiusallisuuden täyteinen traileri tästä