Hyppää pääsisältöön

American Horror Storyn karmaisevat tiiserit sekoittavat pään - mistä tuleva kausi oikein kertoo?

Kauhusarja leikittelee ihmisten mielillä julkaisemalla harhaanjohtavia tiisereitä.

Kuvakaappaus American Horror Storyn twitteristä. Jutussa linkki tilille. // Kuva: Kuvakaappaus: AHSFX/twitter: https://twitter.com/AHSFX

Omalaatuinen kauhusarja sarja American Horror Story on ottanut erikoisen linjan tulevan kauden tiedotuksessa. Sarjan kuudes tuotantokausi on tuloillaan, ja viime päivinä kaudesta on julkaistu useita tiisereitä.

Se mikä on kuitenkin hämmentävää, niin varmat tiedot 6. kaudesta ovat vähissä. Esimerkiksi kauden nimi ja tarkka teema ovat vielä salaisuus. Sarjan julkaisijan FX Networksin pomo John Landgraf myöntää, että suurin osa tiisereistä on tehty vain yleisöä harhauttamaan.

- Voin vain sanoa, että siellä on teema. Emme kuitenkaan aio paljastaa sitä, sillä mielestämme se on näin hauskempaa yleisölle, hän sanoi Varietyn mukaan.

Hän kuitenkin kertoo, että yksi tiisereistä kertoo oikeasti tulevasta kaudesta. Se, mistä kausi tarkalleen kertoo, selvinnee vasta syyskuun 14. päivä, jolloin ilmeisesti on kauden ensi-ilta Yhdysvalloissa.

Tähän mennessä on pohdiskeltu muun muassa, liittyykö kausi jotenkin massamurhaaja Charles Mansoniin, aiemmalla kaudella nähtyyn kammottavaan tiedemies Dr. Ardeniin, yliluonnolisiin asioihin – tai oikeastaan ihan mihin vain kammottavaan. Pieniä vihjauksia on esitetty, että numero kuusi ja lapset liittyvät jotenkin kauteen.

Someen on tiputeltu selkäpiitä karmivia tiisereitä pitkin kesää – viimeisin julkaistiin eilen. Tähän mennessä on nähty kaikkea raiteilla kömpivästä monsterista hiuksia kiskovaan varjoon. Tässä muutama niistä:HUOM! Materiaali voi olla nuorimmille liian rajua (K-16).

Skip Twitter post

Skip Twitter post

Skip Twitter post

Skip Twitter post

Skip Twitter post

Aiemmissa tuotantokausissa on nähty muun muassa noitia, friikkejä, haamuja ja hulluja tiedemiehiä.