Hyppää pääsisältöön

Avara luonto: Tammi täynnä elämää

Avara luonto: Tammi täynnä elämää
Tammi suojelee ja antaa ravintoa. Avara luonto: Tammi täynnä elämää Kuva: Yle Kuvapalvelu avara luonto: tammi täynnä elämää

TV1 lauantaina 3.9.2016 klo 18.42, uusinta sunnuntaina 4.9. klo 8.05
Yle Areenassa 30 päivää

Ruotsalaismetsikön tammi tarjoaa suojaa ja ravintoa monille eri eläimille kaikkina vuodenaikoina. Linnut kisaavat parhaista pesäpaikoista keväällä. Terhot ja kaarna taas ovat kysyttyä herkkua myöhemmin.

Dokumentti palkittiin Japan Wildlife luontoelokuvafestivaaleilla elokuussa 2015. Tuomaristo kiitteli dokumenttia muun muassa useiden eri eläinten ja kasvien monipuolisesta käsittelystä, hyvästä kuvauksesta ja kauniista musiikista.

Eken in i döden levande. Tuotanto: Vildmarksforum/SVT, Ruotsi, 2013. Musiikki: Jonatan Etzler.