Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Ella

Galaxin juontaja Ella.
Galaxin juontaja Ella. Galaxi

Vauhdikas Ella on aina valmiina haasteisiiin! Hän viihtyy niin Galaxi Playn studiossa kuin sen ulkopuolellakin. VTV:n eli Villien Toiveiden Viraston agenttina Ella toteuttaa galaxilaisten hurjimmat haaveet.

Ella on myös VTV:n agentti. Voit kertoa omasta unelmastasi Ellalle tästä!


  • Käsikirjoituskoulu

    Joko tiedät, mistä käsikirjoittaminen alkaa?

    Nautitko omien tarinoiden keksimisestä? Käsikirjoituskoulu on juuri sinua varten! Se avaa ovet tarinoiden kulissien taakse. Oivaltamalla muutamia perusjuttuja tarinoiden rakentamisesta voit kirjoittaa entistä jännempiä ja kiinnostavampia tarinoita.

  • Käsikirjoituskoulu osa 4: KERRONTA

    Nyt on vain keksittävä, miten asiat KERROTAAN

    Nyt on vain keksittävä, miten asiat KERROTAAN niin, että siitä syntyy mielenkiintoista katsottavaa!