Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Ella

Galaxin juontaja Ella.
Galaxin juontaja Ella. Galaxi

Vauhdikas Ella on aina valmiina haasteisiiin! Hän viihtyy niin Galaxi Playn studiossa kuin sen ulkopuolellakin. VTV:n eli Villien Toiveiden Viraston agenttina Ella toteuttaa galaxilaisten hurjimmat haaveet.

Ella on myös VTV:n agentti. Voit kertoa omasta unelmastasi Ellalle tästä!


Kommentit
  • Joululuukut 2017

    Joka päivä jouluaattoon asti julkaistaan uusi kysymys!

    Joka päivä jouluaattoon asti julkaistaan uusi kysymys, johon sinulla on 24 tuntia aikaa vastata.

  • Käsikirjoituskoulu

    Joko tiedät, mistä käsikirjoittaminen alkaa?

    Nautitko omien tarinoiden keksimisestä? Käsikirjoituskoulu on juuri sinua varten! Se avaa ovet tarinoiden kulissien taakse. Oivaltamalla muutamia perusjuttuja tarinoiden rakentamisesta voit kirjoittaa entistä jännempiä ja kiinnostavampia tarinoita.