Hyppää pääsisältöön

SANNI poisti uuden Vahinko-musiikkivideonsa: Emme osanneet odottaa vastenmielisiä assosiaatioita

Eilen julkaistu musiikkivideo jouduttiin poistamaan. Sanni kommentoi asiaa Facebookissa.

Sanni esiintyi Ruisrockissa Niittylavalla. // Kuva: Annika Miettinen

Maanantaina julkaistiin SANNIn Vahinko-biisistä musiikkivideo, joka oli koostettu fanien lähettämistä videoista. Vahinko on toista viikkoa putkeen Suomen soitetuin radiokappale, ja SANNI sai videoon paljon kuvamateriaalia faneiltaan.

Tiistaina päivällä SANNI kuitenkin ilmoitti Facebookissa, että musiikkivideo on poistettu.

- Video kuitenkin jouduttiin poistamaan, sillä muutaman soraäänen mukaan kappaleen teksti ei sopinut kaikkien suuhun. Emme osanneet tiimini kanssa odottaa, että videoon saatettaisiin rinnastaa vastenmielisiä assosiaatioita, kun lähtökohtaisesti tarkoitus oli vaan antaa faneille mahdollisuus laulaa lempikappalettaan biisin musavideolla, muun muassa kirjoitettiin.

Vahinko-biisi kertoo siitä, kuinka on niin ihastunut, että on valmis olemaan toiselle vaikka vahinko tai toinen nainen.

- Kiitos ja anteeksi, päivitys loppui.

SANNI viittaa statuksessa mainitulla soraäänellä todennäköisesti Helsingin Sanomien haastatteluun. HS:n toimittaja kysyi levy-yhtiöltä, olivatko he ajatelleet mahdollisia mielleyhtymiä siitä, kuinka alaikäiset lapset esiintyvät musiikkivideolla, jossa lauletaan seksistä.

Tässä vielä koko päivitys:

"Julkaisin eilen Vahinko -musavideon.

Oon kattonu sen monta kertaa alusta loppuun ja vaan fiilistelly miten ihania ja heittäytyväisiä faneja mulla on. Oon vieläkin keikkakesän jälkihumussa ja ymmällään kaikesta hyvästä energiasta, mitä mun fanit ja kaikki keikoille saapuneet tyypit ovat saaneet aikaan. Siksi halusin ikään kuin kiitokseksi antaa mun kuulijoille mahdollisuuden päästä päärooliin mun uudella musiikkivideolla. Oon saanut videosta mielettömästi positiivista palautetta faneilta ja heidän vanhemmiltaan.

Videon idea lähti snapchat -applikaatiosta, jossa sain läjäpäin kaikenikäisten fanieni oma-alotteisia Vahinko -lauluvideoita. Aktivoin tästä ilahtuneena omissa someissani viralliselle musiikkivideolle tahtovat fanit lähettämään videoita, joissa he laulavat Vahinkoa.

Kaikilta osallistujilta on pyydetty kuvausluvat.

Videolla on kaikenikäisiä faneja.

Alaikäisten vanhemmat ovat antaneet kirjallisen suostumuksen lapsensa videoon.

Sain myös mukana paljon liikuttavia viestejä vanhemmilta, jotka halusivat kertoa miten onnelliseksi musiikkivideolle pääsy heidän lapsensa tekee.

Video kuitenkin jouduttiin poistamaan, sillä muutaman soraäänen mukaan kappaleen teksti ei sopinut kaikkien suuhun. Emme osanneet tiimini kanssa odottaa, että videoon saatettaisiin rinnastaa vastenmielisiä assosiaatioita, kun lähtökohtaisesti tarkoitus oli vaan antaa faneille mahdollisuus laulaa lempikappalettaan biisin musavideolla.

Kiitos ja anteeksi."

Lisätty 12.36: kappale liittyen Helsingin Sanomien juttuun.

Lue myös:

SANNI ei ole vanhemmille mitään velkaa

Sanni Että mitähän vittua -kohusta: Ostin popcornia ja lueskelin ihmisten kommentteja 

Sannin lomakuva päätyi lööppeihin: ”Huomasin, että tilanne lähtee käsistä”