Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Törmäyskurssi

Galaxin Törmäyskurssin promootiokuva
Galaxin Törmäyskurssin promootiokuva Galaxi

Daniel, Pyry ja Petja ovat oikeita naurun lähettiläitä! Sopivan vinksahtaneet jutut irtoavat kolmikon omasta päästä. Sketsejä voit katsoa YleGalaxin YouTube-kanavalta ja Galaxi Playssa. Lisäksi Törmäyskurssin pojat tarttuvat ajankohtaisiin aiheisiin Galaxi Playn Uutiset törmäyskurssilla -osiossa. Nuoret pojat kirjoittavat itse omat sketsinsä.Petja

Törmäyskurssin Petja
Törmäyskurssin Petja Galaxi


Pyry

Törmäyskurssin Pyry
Törmäyskurssin Pyry Galaxi


Daniel

Törmäyskurssin Daniel
Törmäyskurssin Daniel Galaxi
  • Käsikirjoituskoulu

    Joko tiedät, mistä käsikirjoittaminen alkaa?

    Nautitko omien tarinoiden keksimisestä? Käsikirjoituskoulu on juuri sinua varten! Se avaa ovet tarinoiden kulissien taakse. Oivaltamalla muutamia perusjuttuja tarinoiden rakentamisesta voit kirjoittaa entistä jännempiä ja kiinnostavampia tarinoita.

  • Käsikirjoituskoulu osa 4: KERRONTA

    Nyt on vain keksittävä, miten asiat KERROTAAN

    Nyt on vain keksittävä, miten asiat KERROTAAN niin, että siitä syntyy mielenkiintoista katsottavaa!