Hyppää pääsisältöön

Galaxin Tykkäyslaskuri

Tykkäyslaskurin kuva jossa juontajat Könö ja Sara-Maria sydämen sisällä
Tykkäyslaskurin kuva jossa juontajat Könö ja Sara-Maria sydämen sisällä Galaxi

Laskuri selvittää henkilöiden tykkäysprosentin käyttäen lähes muinaista laskukaavaa!

Syötä kenttiin kahden henkilön nimet.

Kommentit
  • Värityskuva pääsiäiseksi

    Gorilla on munavaras!

    Lataa pääsiäiseksi hauska Galaxin värityskuva! Kuva liittyy @ylegalaxi :n Instagramissa Jassun tekemään tussihaasteeseen. Väritä myös itse Galaxin pääsiäiskuva tussihaasteen idealla! Mitä tarkoittaa tussihaaste? Valitse tussien joukosta kolme eri tussia silmät kiinni. Väritä kuva vain kolmea sattumanvaraisesti valittua tussia käyttäen.

  • Viikon vinkit koululaisille ja perheille

    Tiedekokeita, pelejä ja 11-vuotiaan Emman askarteluvinkit

    Galaxin viikon suositukset 11-vuotiaan Emman virpominen jäi tänä vuonna väliin koronavirustilanteen vuoksi, mutta virpimiskortti ja muut askarteluprojektit onnistuivat silti kotona. Videolla Emman vinkit keväisiin askarteluihin! Video on osa Galaxin haastevideot -jaksoja, joita julkaistaan YleGalaxin Youtube-kanavalla ja Areenassa.