Hyppää pääsisältöön

Herra Ylppö muuttaa Andalusian vuoristoon kuvaamaan debyyttielokuvaansa – sci-fi-leffassa näyttelee Mira Luoti

Maj Karman keulakuva Herra Ylppö muuttaa ensi kuussa Espanjaan kuvaamaan esikoiselokuvaansa.

Herra Ylppö // Kuva: Nadja Kamara/YleX

Työnimeä Kronos Kairos kantavan elokuvan kuvauksesta ja ohjauksesta vastaa Herra Ylppö. Käsikirjoitus on syntynyt Ylpön ja  kirjailija Mika Lätin yhteistyönä.

- Kronos Kairos  on mustavalkoinen ja englanninkielinen sci-fi road-movie. Elokuvan pääosaa näyttelee mystinen Radovan Protoni. Mukana ovat myös elokuvadebyyttinsä tekevät muusikot Kari Reini ja Mira Luoti, Herra Ylppö kertoo tiedotteessa.

Ylppö ja Luoti ovat tehneet aiemminkin yhteistyötä, sillä Ylppö on ohjannut Miran musiikkivideoita.

Herra Ylppö halusi sijoittaa elokuvansa tapahtumat jonnekin muualle kuin Suomeen, sillä taiteilijaa on jo jonkin aikaa kiehtonut ajatus irtiotosta. Elokuvan myötä siihen tarjoutui mahdollisuus.

- Suomessa minua häiritsee vain kaksi asiaa: Halla ja Halla-aho. Mutta en mä Suomesta kokonaan muuta. Tämä elokuva nyt vaatii sen, etten ainakaan tänä vuonna pääse palaamaan.

Lue myös:

YleX Ensinäytössä Mira Luodin ja Herra Ylpön yhteistyön hedelmä: Ei päästä toisistamme eroon, eikä halutakaan

Pitkä tauko on ohi – Maj Karma tekee näyttävän paluun

Herra Ylpön tulevan elokuvan ensimmäinen traileri julki – katso 

 • Runo ja Alove ovat YleX Nosteessa -finalisteja ja näyttävät, millainen on 2020-luvun poppari

  Kumpikaan finalisti ei ole artistina vielä valmis.

  Alove ja Runo ovat elokuussa startanneen YleX Nosteessa -realityn kaksi finalistia. Katri Norrlinin ja Miska Haakanan juontamassa Youtube-sarjassa kahdeksan aloittelevaa suomalaisartistia ovat kilpailleet voitosta ja pääsystä esiintymään ensi kevään YleXPopiin. He ovat erottuneet joukosta alusta saakka. Molemmat ovat helposti samastuttavia, hyvällä tavalla epätäydellisiä artisteja, joilla on sekä lahjoja että kirkas näkemys. Samalla he tarjoavat kaksi erilaista näkökulmaa siihen, mitä on olla popartisti 2020-luvulla.

 • YleX:llä uusi musiikkiohjelma Papananaaman K-pop-show!

  Sini "Papananaama" Laitinen juontaa uutta k-pop-ohjelmaa.

  4. lokakuuta YleX:llä starttaa viikoittainen ohjelma Papananaaman K-pop-show, joka tarjoaa kuulijoilleen tärkeimmät uudet biisit ja ilmiöt sekä kiinnostavia kurkistuksia k-popin historiaan.

 • Poikelus, Pehkonen ja Parikka: yöshow tulee taas ja kaikki on mahdollista!

  PPP:n yöshow esitetään25. syyskuuta klo 00.00–6.30.

  Poikelus, Pehkonen ja Parikka: yöshow tulee taas ja kaikki on mahdollista! PPP:n yöshow esitetään torstain ja perjantain välisenä yönä 25. syyskuuta klo 00.00–6.30. Vuosi sitten YleX iltapäivän Poikelus, Pehkonen ja Parikka livahtivat studioon salaa ja järjestivät Suomen hauskimman yön.