Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

MegaVisan Hernekeittoseikkailu

MegaVisan Hernekeittoseikkailu-pelin kuva
MegaVisan Hernekeittoseikkailu-pelin kuva Galaxi

MegaVisa on päätynyt seikkailuillaan MEGA-planeetalle missä hänen pitää tietenkin väistellä Galaxi-palloja ja syödä! Ja mitäpä muuta MegaVisa haluaisikaan syödä kuin hernekeittoa!

Planeetalla on hieman hankalaa liikkua. Kävely ei onnistu eikä MegaVisa varsinaisesti osaa lentää, mutta jotenkin kummallisesti hän kuitenkin liikkuu kuin raketti konsanaan! Liekö salaisuus ravinnossa?!

Pääset pelaamaan peliä tästä linkistä:
MegaVisan hernekeittoseikkailu!

MegaVisan pitää PYSÄHTYÄ tasolle syömään hernekeittonsa. Huomaathan myös, että MegaVisa ohjautuu kuin raketti!

Nuoli ylös: Nuolella ylös MegaVisa saa voiman, joka purkautuu ulos MegaVisan perästä ja ohjautuu MegaVisan pään suuntaan.

Nuolet oikealle ja vasemmalle: Ollessaan ilmassa MegaVisa voi ohjailla suihkumoottoriansa siten, että hän kääntyy oikealle tai vasemmalle.

Nuoli alas: MegaVisa voi myös hidastaa liikettään (nuoli alaspäin) mikä on oiva ominaisuus laskeuduttaessa syömään hernekeittoa! Kuinka monta hernaripurkkia SINÄ saat MegaVisan syömään?!?!?!? Kokeile!

HUOM! Pelin ohjaus neljällä nuolinäppäimellä (tai näppäimillä W, A, S ja D) on tarkkaa puuhaa ja vaatii jonkin verran harjoittelua ja keskittymistä. Lisäksi MEGA-planeetan fysiikka on hieman arveluttavaa ja toisinaan tapahtuu kaikenlaista yllättävää! :wink:

Pääset pelaamaan peliä tästä linkistä:
MegaVisan hernekeittoseikkailu!

 • Joululuukut 2017

  Joka päivä jouluaattoon asti julkaistaan uusi kysymys!

  Joka päivä jouluaattoon asti julkaistaan uusi kysymys, johon sinulla on 24 tuntia aikaa vastata.

 • Käsikirjoituskoulu

  Joko tiedät, mistä käsikirjoittaminen alkaa?

  Nautitko omien tarinoiden keksimisestä? Käsikirjoituskoulu on juuri sinua varten! Se avaa ovet tarinoiden kulissien taakse. Oivaltamalla muutamia perusjuttuja tarinoiden rakentamisesta voit kirjoittaa entistä jännempiä ja kiinnostavampia tarinoita.

 • Käsikirjoituskoulu osa 4: KERRONTA

  Nyt on vain keksittävä, miten asiat KERROTAAN

  Nyt on vain keksittävä, miten asiat KERROTAAN niin, että siitä syntyy mielenkiintoista katsottavaa!