Hyppää pääsisältöön

MegaVisan Hernekeittoseikkailu

MegaVisan Hernekeittoseikkailu-pelin kuva
MegaVisan Hernekeittoseikkailu-pelin kuva Galaxi

MegaVisa on päätynyt seikkailuillaan MEGA-planeetalle missä hänen pitää tietenkin väistellä Galaxi-palloja ja syödä! Ja mitäpä muuta MegaVisa haluaisikaan syödä kuin hernekeittoa!

Planeetalla on hieman hankalaa liikkua. Kävely ei onnistu eikä MegaVisa varsinaisesti osaa lentää, mutta jotenkin kummallisesti hän kuitenkin liikkuu kuin raketti konsanaan! Liekö salaisuus ravinnossa?!

Pääset pelaamaan peliä tästä linkistä:
MegaVisan hernekeittoseikkailu!

MegaVisan pitää PYSÄHTYÄ tasolle syömään hernekeittonsa. Huomaathan myös, että MegaVisa ohjautuu kuin raketti!

Nuoli ylös: Nuolella ylös MegaVisa saa voiman, joka purkautuu ulos MegaVisan perästä ja ohjautuu MegaVisan pään suuntaan.

Nuolet oikealle ja vasemmalle: Ollessaan ilmassa MegaVisa voi ohjailla suihkumoottoriansa siten, että hän kääntyy oikealle tai vasemmalle.

Nuoli alas: MegaVisa voi myös hidastaa liikettään (nuoli alaspäin) mikä on oiva ominaisuus laskeuduttaessa syömään hernekeittoa! Kuinka monta hernaripurkkia SINÄ saat MegaVisan syömään?!?!?!? Kokeile!

HUOM! Pelin ohjaus neljällä nuolinäppäimellä (tai näppäimillä W, A, S ja D) on tarkkaa puuhaa ja vaatii jonkin verran harjoittelua ja keskittymistä. Lisäksi MEGA-planeetan fysiikka on hieman arveluttavaa ja toisinaan tapahtuu kaikenlaista yllättävää! :wink:

Pääset pelaamaan peliä tästä linkistä:
MegaVisan hernekeittoseikkailu!

  • Värityskuva pääsiäiseksi

    Gorilla on munavaras!

    Lataa pääsiäiseksi hauska Galaxin värityskuva! Kuva liittyy @ylegalaxi :n Instagramissa Jassun tekemään tussihaasteeseen. Väritä myös itse Galaxin pääsiäiskuva tussihaasteen idealla! Mitä tarkoittaa tussihaaste? Valitse tussien joukosta kolme eri tussia silmät kiinni. Väritä kuva vain kolmea sattumanvaraisesti valittua tussia käyttäen.

  • Viikon vinkit koululaisille ja perheille

    Tiedekokeita, pelejä ja 11-vuotiaan Emman askarteluvinkit

    Galaxin viikon suositukset 11-vuotiaan Emman virpominen jäi tänä vuonna väliin koronavirustilanteen vuoksi, mutta virpimiskortti ja muut askarteluprojektit onnistuivat silti kotona. Videolla Emman vinkit keväisiin askarteluihin! Video on osa Galaxin haastevideot -jaksoja, joita julkaistaan YleGalaxin Youtube-kanavalla ja Areenassa.