Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Salatut Päivät - Käsikirjoita!

Salatut Päivät
Salatut Päivät Galaxi

Salatut päivät on Galaxi Playn saippuasarja, jossa mikään juonikuvio ei ole mahdoton: ihan mitä vaan voi tapahtua! Jutun idea on se, että juuri sinä saat keksiä, mitä Salattujen päivien hahmot sanovat. Katso Salattujen Päivien valmiit jaksot tästä!

Ja mitä ihmettä, alhaalle on ilmestynyt jo yksi käsikirjoitus!

Kirjoita repliikit uuteen jaksoon

Katso alla oleva Salatut Päivät video ja kirjoita hahmoille uudet vuorosanat! Niistä valitaan paras käsikirjoitus ja sen jälkeen hahmot esittävät repliikit valmiissa jaksossa. Valmis jakso julkaistaan Galaxi Playssa ja Galaxin netissä. Lisäksi käsikirjoittaja palkitaan hienoilla Galaxin palkinnoilla!

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.Käsikirjoittanut R01