Hyppää pääsisältöön

Velhon hattu

Velhon hattu-pelin kuva
Velhon hattu-pelin kuva Galaxi

Galaxin nettivelhon hattu lähti omin päin metsäretkelle! Auta hattua väistelemään putoilevia Galaxipalloja! Montako ehdit väistämään!

Pääset pelaamaan peliä tästä linkistä:
Velhon hattu karkuteillä

Pallot pääsevät vain juuri oikeaan aikaan reunoilta ulos. Kiviseinien suuntaa hattu voi muuttaa törmäämällä niihin! Hattua ohjataan joko näppäimistön nuolilla tai kosketusnäytöllä nuolisymboleja tökkimällä.

Nuoli ylös antaa hatulle vauhtia ylöspäin, mutta gravitaatio tuon sen nopeasti alas. Voit kuitenkin hidastaa putoamista nakuttamalla ilmassa nuolta alas! Nuoli alas nimittäin pysäyttää hatulta kaiken vauhdin! Hattu voi myös poistua pelialueelta, mutta se ilmaantuu silloin takaisin ylhäältä!

Peli alkaa kun painat space-näppäintä (välilyönti) tai klikkaat hiirellä Aloita -tekstiä. Kosketusnäytöllä voit tökätä sanaa "Aloita".

Tältä videolta voit katsoa miten peliä pelataan ja mikä siinä on ideana. Videonkaappaus oli aika hidasta pelin aikana, joten videolla peli pyörii vähän hitaammin kuin normaalisti.

Pääset pelaamaan peliä tästä linkistä:
Velhon hattu karkuteillä

 • Värityskuva pääsiäiseksi

  Gorilla on munavaras!

  Lataa pääsiäiseksi hauska Galaxin värityskuva! Kuva liittyy @ylegalaxi :n Instagramissa Jassun tekemään tussihaasteeseen. Väritä myös itse Galaxin pääsiäiskuva tussihaasteen idealla! Mitä tarkoittaa tussihaaste? Valitse tussien joukosta kolme eri tussia silmät kiinni. Väritä kuva vain kolmea sattumanvaraisesti valittua tussia käyttäen.

 • Viikon vinkit koululaisille ja perheille

  Tiedekokeita, pelejä ja 11-vuotiaan Emman askarteluvinkit

  Galaxin viikon suositukset 11-vuotiaan Emman virpominen jäi tänä vuonna väliin koronavirustilanteen vuoksi, mutta virpimiskortti ja muut askarteluprojektit onnistuivat silti kotona. Videolla Emman vinkit keväisiin askarteluihin! Video on osa Galaxin haastevideot -jaksoja, joita julkaistaan YleGalaxin Youtube-kanavalla ja Areenassa.

 • Mitä tehdä kotona? Vinkkejä koululaisille ja vanhemmille

  "Ei oo mitään tekemistä!" No nyt on!

  Galaxi kokosi vinkkejä ja tekemistä koululaisille, vanhemmille ja perheille. Nämä puuhat sopivat toteutettavaksi välitunnilla, rytmittämään päivää kotikoulun ohella ja iltatekemiseksi yhdessä tai itsenäisesti. Pelejä ja harjoitustehtäviä koululaisille OPPI&ILO -VERKKOPELIT Ilmaisia verkkopelejä lapsille ikäsuosituksella 10+ asti.