Hyppää pääsisältöön

Justin Bieberin lämppäri selvisi – tänään tulossa lisää lippuja myyntiin

Tähtipopparin lämppäri on vihdoin selvinnyt, eikä se ole kotimainen.

Justin Bieber, 2016

Justin Bieberin syyskuun lopulla olevan Hartwall Arena -keikkojen lämppäriä on arvuuteltu jo tovi. Somekuvien perusteella on muun muassa spekuloitu, nähtäisikö lavalla lämppärinä suomalainen artisti Evelina, mutta levy-yhtiö ei helmikuussa varmistanut asiaa. Tänään kuitenkin selvisi, ja se lämppärinä toimii yhdysvaltalainen duo The Knocks.

Bieberin Suomen konsertin liput 26. ja 27. syyskuuta myytiin loppuun parissa minuutissa. Nyt kuitenkin ilmoitetaan, että molemmille päiville on saatu vapautettua erä lisälippuja. Liput tulevat myyntiin Lippupisteeseen tänään kello 12.00.

Tänään ilmoitettu lämmittelijä The Knocks saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa. Newyorkilaiskaksikko soittaa elektronista tanssimusiikkia, ja heidän aiemmin tänä vuonna julkaisemalla esikoisalbumillaan ”55” vierailee artisteja kuten Fetty Wapin, Carly Rae Jepsenin ja Walk The Moon.

Lue myös:

Pokémon GO laittoi tärkeysjärjestykset uusiksi – kukaan ei kiinnostunut pokettavasta Justin Bieberistä