Hyppää pääsisältöön

Tiisun musavideon kautta välitetty jo yli sata treffipyyntöä: "Äkkiä laittamaan viestiä! En tiedä, kauanko nämä ovat sinkkuina enää"

Parempi kuin Tinder, sanoo Tiisun keulakuva Henrik Illikainen.

Kuvakaappaus Tiisun Sinkkuelämää-musiikkivideolta, jolla nähdään 156 sinkkua. // Kuva: Kuvakaappaus

Tiisun musiikkivideo Sinkkuelämää julkaistiin YleX Ensinäytössä tiistaina 16. elokuuta. Videolla nähdään 156 sinkkua, joista jokaista voi pyytää treffeille Tiisun kautta. Konsepti tuntuu toimivan: videota on katsottu muutamassa päivässä jo yli 30 000 kertaa.

Ja entä niitä treffipyyntöjä?

- Julkaisusta meni kaksi tuntia, ja viestejä oli tullut jo parikymmentä. Ja sitten tuli vain lisää ja lisää! Niitä on nyt tullut vähän yli sata – viestejä tulee jatkuvasti, Tiisun keulakuva Henrik Illikainen kertoo innostuneena.

Viestien määrä on yllättänyt videon tehneen artistin totaalisesti.

- Olen luonteeltani pessimisti ja olin ihan varma ettei kukaan uskalla laittaa viestiä.

Artisti itse asiassa heräsi tänäänkin pari tuntia normaalia aikaisemmin, jotta ehtisi olla rakkauden lähettiläs ennen keikalle lähtöä.

- Aikaa on mennyt monta tuntia, mutta tämä on niin palkitsevaa! Tämä oli yhden aamun suihkusession jälkeinen päähänpisto, ja tässä sitä ollaan, Illikainen hihkuu.

Videolla näkyvistä sinkuista kiinnostuneet voivat laittaa viestin Tiisun Facebookin kautta kiinnostavalle ihmiselle. Bändi on luvannut, ettei vaklaa viestejä, mutta laulaja joutuu kuitenkin copy-paste-tyylillä käymään viestejä läpi.

- Mitä olen sivusta nähnyt, niin ihmiset kirjoittavat todella kauniisti toisilleen. Todella hyvä meininki ja kauniita sanoja, Illikainen kuvailee.

Parempi kuin Tinder

Tiisun mielestä Sinkkuelämää-videossa mukavaa on erityisesti se, että vaikka kynnys ottaa ensimmäisen kerran yhteyttä saattaa olla korkeampi kuin esimerkiksi Tinderissä, niin keskustelun jatkaminen on helpompaa erityisen lähtöasetelman ansiosta.

-Tästä puuttuu Tinderin tietynlainen likaisuus ja törkyisyys, koska siellä joku voi vaikka vessanpöntöllä selata kuvia ja painaa peukkua kaikille. Ja sitten siinä pitäisi jotain keskustelua käydä. Tässä lähtökohtaisesti joku on erityisesti kiinnostunut juuri sinusta videolla, ja on kivempi meininki.

Tiisu haluaa laittaa joka ikisen viestin eteenpäin sähköpostilla. Sen lisäksi hän laittaa vielä tekstiviestin perään.

Aikamoista omistautumista, eikös puhelinlasku kasva melkoiseksi?

-No hitto! Ainiin! En mä ole tätä edes ajatellut. Tämä on vain semmoinen aivot narikkaan -idea. No, mä olen nyt sitten sadalle ihmiselle lähetellyt tekstareita. Sieltä tulee lasku sitten.

Hällä väliä häpeilylle!

Tiisu on innoissaan myös siitä, kuinka on huomannut viestejä tulevan tasaisesti monelle erilaiselle ihmiselle.

- Kullekin löytyy se tyyppi, joka pitää kauniina ja mahtavana ihmisenä. On saanut huomata, että kaikki ovat kauniita joidenkin silmissä.

Onko vielä viimeisiä sanoja heille, jos Sinkkuelämää-videolla näkee jotakin kiinnostavaa?

- Äkkiä vain laittamaan viestiä, jos jonkun kohdalla tuntee jotain lämpöä, koska en mä tiedä kauanko nämä ovat sinkkuina enää. Moni on jo osallistunut – hällä väliä häpeilylle! Ja toisaalta, aivan sama saako viestiä, sillä ainakin saa hymyn toisen huulille. Tekee hyvän teon ja löytää mahdollisesti muutakin.

Lue myös:

YleX Ensinäyttö: Tiisun musiikkivideolla nähdään 156 suomalaista sinkkua, joista ketä tahansa voi pyytää treffeille