Hyppää pääsisältöön

Kaija, Kake, Tarja, Markku & Sami - Elämältä kaiken sain

Toiveuusintajakson loppubiisinä kuullaan kappale Elämältä kaiken sain, joka Suomessa tunnetaan parhaiten Pepe & Paradisen versiona. Kappale on käännöshitti, ja se on alun perin kolmen tekijän, Roger Cookin, Roger Greenawayn ja Tony Macalayn (syntyjään Anthony Instone), käsialaa.

Kappaleen alkuperäinen nimi on Every Little Move She Makes, ja suomenkieliset sanat ovat Veikko "Vexi" Salmen käsialaa. Kappale julkaistiin Suomessa vuonna 1972, alkuperäisversion teki tunnetuksi singlellään Tony Burrows vuonna 1970. Pepe & Paradise perustettiin vuonna 1968, ja sen perustajajäseniä olivat laulusolisti-kitaristi Willbergin lisäksi Erkki Lehtola, Jorma Kalenius ja Antero Päiväläinen. Vuosi 1972 oli yhtyeen läpimurtovuosi. Yhtye koki matkan varrella miehistönvaihdoksia; vähitellen 1970-luvun puolivälissä toiminta alkoi hiipui jäsenten siirtyessä muihin bändeihin. Yhtye teki 1990-luvulla "Back to the Sixties" -tilaisuuksissa pientä paluuta. Pepe & Paradiselta ilmestyi myös kokoelmalevy vuonna 2000, joka sisälsi myös uuden Sana Sana Saa -kappaleen. Vuonna 1942 syntyneen Tony Burrowsin ura puolestaan starttasi myös 1960-luvulla, ja hän laulaa edelleen.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.