Hyppää pääsisältöön

Princen kuolemasta uutta tietoa – lääkepurkkeja oli merkitty väärin

Musiikkilegendan kotoa löytyi lääkepurkkeja, joissa oli paljon vahvempaa ainetta mitä etikettiin oli merkitty.

Prince

Huhtikuussa kotoaan Minneapolisissa kuolleena löydetyn poptäti Princen kuolinsyy oli opioidien yliannostus. Nyt nimettömänä pysyttelevä viranomaislähde sanoo, että poptähden kodista löydettiin lääkepurkkeja, jotka oli merkitty väärin, kertoo Yle Uutiset.

Uutistoimisto AP:n mukaan takavarikoitujen pilleripurkkien joukossa oli hydrokodoniksi merkittyä ainetta. Todellisuudessa tässä lääkepurkissa oli sisällä paljon vahvempaa ainetta fentanyyliä, eli synteettistä opioidia, joka on heroiinia 50 kertaa vahvempaa.

Fentanyylin lisäksi Princen kodista löytyi myös muita väärin merkittyjä huumaavia aineita, kuten oksikodonia ja kodeiinia. Myös nämä ovat opioideja, ja niitä käytetään kipulääkkeenä. Osa pillereistä löytyi Princen pukuhuoneesta. Suurin osa pillereistä oli purkeissa, jotka oli merkitty aspiriiniksi ja C-vitamiiniksi. Lisäksi paikalta löytyi oksikodipurkki toisen henkilön nimissä.

Viranomaiset jatkavat Princen kuoleman tutkintaa. He yrittävät nyt selvittää, mistä poptähti sai huumeet.

Lue tästä koko Yle Uutisten juttu aiheesta.

Lue myös:

Poliisi tyrmäsi huhut Princen itsemurhasta

TMZ: Musiikkilegenda Prince on kuollut