Hyppää pääsisältöön

Uutisvuoto lauantaisin uudella ohjelmapaikalla klo 21.15!

Uutisvuoto: Stan Saanila, Baba Lybeck ja Jari Tervo.
Uutisvuoto: Stan Saanila, Baba Lybeck ja Jari Tervo. Uutisvuoto: Stan Saanila, Baba Lybeck ja Jari Tervo. Kuva: Yle Kuvapalvelu/Jukka Lintinen. Uutisvuoto

Suomalaisen television pitkäaikaisin viihdeohjelma starttaa jo 37. kautensa. Lauantai-iltojen katsojasuosikki naurattaa ajankohtaisin uutisaihein, nyt varttia aiemmin kuin aiemmin - jo klo 21.15.

Kapteeneina jatkavat Jari Tervo ja Stan Saanila, pisteitä jakaa ylituomari Baba Lybeck. Joka viikko tehtäviä ratkomassa kaksi vierailevaa tähteä.

Syksyn ensimmäisen jakson vieraina 17.9. Iskelmä-Finlandian voittanut artisti Suvi Teräsniska ja rap-artisti ja näyttelijä Mikael Gabriel.

Syksyn 2016 aikana viikon uutispäästöt analysoidaan 12 perättäisenä lauantaina.

  • Kylmän maan kuningatar on ainutlaatuinen radiota varten tehty ooppera

    Ainutlaatuinen radiota varten tehty ooppera

    Riikka Talvitien ja Tommi Kinnusen Kylmän maan kuningatar on radio-ooppera kahdessa näytöksessä. Teos on lajissaan ensimmäinen Suomessa lähes 70 vuoteen. Aiemmat varta vasten radioon toteutetut oopperat ovat Ahti Sonnisen Merenkuninkaan tytär vuonna 1949 ja Tauno Pylkkäsen Sudenmorsian, joka oli voittoisa Prix Italia -kilpailussa vuonna 1950.

  • Salaisuudet paljastuvat Totuuden treffeillä

    Totuuden treffit -sarja nyt katsottavissa Yle Areenassa

    Totuuden treffit -sarjassa salaisuudet paljastuvat ensitreffeillä. Jokaisen jakson alussa esitellään toisilleen kaksi ihmistä. Päivän aikana kumpikin järjestää toiselle treffit, joilla paljastaa itsestään yhden salaisuuden, jota ei yleensä ensitapaamisessa kertoisi. Totuuden treffit tiistaisin klo 19 Kakkosella alkaen 14.11.2017. Koko sarja katsottavissa jo nyt Yle Areenassa 9.4.2018 asti.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua