Hyppää pääsisältöön

Uutisvuoto lauantaisin uudella ohjelmapaikalla klo 21.15!

Uutisvuoto: Stan Saanila, Baba Lybeck ja Jari Tervo.
Uutisvuoto: Stan Saanila, Baba Lybeck ja Jari Tervo. Uutisvuoto: Stan Saanila, Baba Lybeck ja Jari Tervo. Kuva: Yle Kuvapalvelu/Jukka Lintinen. Uutisvuoto

Suomalaisen television pitkäaikaisin viihdeohjelma starttaa jo 37. kautensa. Lauantai-iltojen katsojasuosikki naurattaa ajankohtaisin uutisaihein, nyt varttia aiemmin kuin aiemmin - jo klo 21.15.

Kapteeneina jatkavat Jari Tervo ja Stan Saanila, pisteitä jakaa ylituomari Baba Lybeck. Joka viikko tehtäviä ratkomassa kaksi vierailevaa tähteä.

Syksyn ensimmäisen jakson vieraina 17.9. Iskelmä-Finlandian voittanut artisti Suvi Teräsniska ja rap-artisti ja näyttelijä Mikael Gabriel.

Syksyn 2016 aikana viikon uutispäästöt analysoidaan 12 perättäisenä lauantaina.

Kommentit
  • Rakkaus jalkapalloon yhdisti Göstan ja Kaiden

    Kai "Kaide" Järvinen muistelee Gösta Sundqvistia.

    Kai Järvinen ehti nähdä Gösta Sundqvistin kolme eri puolta: radio- ja levytysstudiossa, sekä pallokentällä. Järvisen esittämä ja Gösta Sundqvistin luoma raitiovaunukuljettaja Aarne Tenkanen seikkaili 90-luvulla Göstan radiohupailujen äänenä ja levytti useamman levyllisen Sundqvistin salanimellä tehtailemaa musiikkia.

  • Naiset puhuvat pimpistä suoraan – katso Jalkojen välissä -sarja

    Suoraa puhetta seksuaalisuudesta tanskalaisessa sarjassa

    Karvaisena vai ilman karvoja? Millainen oli ensimmäinen kerta? Mitä tapahtuu, kun elämä alapään kanssa on hankalaa tai suistuu raiteiltaan? Nuoret tanskalaisnaiset kertovat seksuaalisuudestaan ilman nimiä ja kasvoja – he paljastavat kameralle vain alapäänsä.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua