Hyppää pääsisältöön

Hyvää oloa ilman syyllistämistä - Hillan ja Minnan Akuutti radiossa syksyllä 2016

Hillan ja Minnan Akuutti Radio Suomessa 28.8.2016 alkaen.
Hillan ja Minnan Akuutti Radio Suomessa 28.8.2016 alkaen. Kuva: Yle hillan ja minnan akuutti,radio-ohjelmat

Terveellinen elämä ei vaadi suorittamista, vaan pieniä valintoja: seisomaan nousuja, aikaisempia nukkumaanmenoja, enemmän kuituja, hetken hengähdyksiä, hyviä kohtaamisia. Uusi terveysohjelma etsii tapoja löytää hyvää oloa ilman otsaryppyjä ja syyllistämistä. Innostu itsesi hoitamisesta!

Hillan ja Minnan Akuutti: sunnuntaisin 28.8. alkaen klo 16.10 Radio Suomessa ja Yle Areenassa. Toimittajina Hilla Blomberg ja Minna Korhonen

Hillan ja Minnan Akuutissa ei pingoteta eikä käskytetä. Terveellisyyttä ei haeta tiukoista aikatauluista, toistokerroista ja ikuisista vaatimuksista olla täydellinen. Jokaisella on omat keinonsa hyvää oloon. Lähimetsästä yrttejä ja liikuntaa, jumppatunnilta hikeä ja samanhenkistä porukkaa, musiikista rentoutusta, itsetuntemuksesta varmuutta.

Kun tietää miten oma keho ja hormonit toimivat, ei ihmettele, kun välillä liikunta ei maistu, mutta ruoka kylläkin.

Terveellisyys on sekä fyysistä ja psyykkistä hyvää oloa. Kun tietää miten oma keho ja hormonit toimivat, ei ihmettele, kun välillä liikunta ei maistu, mutta ruoka kylläkin. Hillan ja Minnan Akuutissa käsitellään ihmistä ja terveellisyyttä monitahoisesti unohtamatta seksuaalisuutta ja mielen tasapainoa.

Ohjelmassa etsitään myös terveellisyydelle tieteellisiä perusteita: aivotutkimuksen uusimpia tutkimustuloksia, digitaalisten terveysmittareiden hyötyjä, itsetuntemuksen kehittämisen keinoja ja toistemme kanssa olemisen taitoja. Kun tuntee itsensä, osaa tehdä itselleen tärkeitä valintoja. Silloin mieli lepää ja kroppa kiittää. Ole kuulolla ja innostu kanssamme!

Ensimmäisessä Hillan ja Minnan Akuutissa samoillaan Nuuksion kansallispuistossa: drinkki suomyrtistä, pihvi lampaankäävästä ja salaatiksi piharatamoa tai litulaukkaa - mitä villiyrttejä voi poimia ja miten ne vaikuttavat? Kuinka sieniretki onnistuu suorittamatta ja eksymättä? Luonto pursuaa terveyttä eikä maksa mitään.

Akuutti - elämänmakuisia tarinoita ja ajankohtaista asiaa terveydestä. Liity joukkoomme Facebookissa!