Hyppää pääsisältöön

Näyttelijä joi kaljaa Irlannissa, ja spekulaatiot syttyivät: palaako Khal Drogo Game of Thronesiin?

Uuden kauden mahdollisen yllätyspaluun spekulointi kuohuaa.

Khal Drogo // Kuva: HBO

Jason Momoa, joka näytteli hurjaa soturia Khal Drogoa Game of Thrones -sarjassa, on synnyttänyt massiivisen spekuloinnin kuohun. Hahmo kuoli ensimmäisellä kaudella, kun hänen vaimonsa Daenerys armomurhasi hänet.

Kaikki alkoi siitä, kun Momoa julkaisi Instagram-tilillään kuvan Irlannista. Kuvassa Momoa juo kaljaa, ja vieressä on GOT-sarjan tekijät David Benioff ja D.B. Weiss. Sarjaa tunnetusti tehdään juurikin Pohjois-Irlannissa, ja Game of Thronesin esituotanto on tällä hetkellä käynnissä.

- Love ya GOT greatest show on earth ALOHA DROGO, kuuluu somejaon teksti.

Avaa Instagram postaus

Toisen kuvan yhteydessä, joka kuitenkin poistettiin myöhemmin, luki “[S]o happy to be back.”

Tästä GOT-fanit innostuivat ja spekulointi Drogon paluusta täytti somen ja otsikot. Vouhotus paikkaa GOT-aukkoa fanien sydämissä, joita seitsemännen kauden odottelu kalvaa.

Spekulointiin on kuitenkin suhtauduttu myös suhteellisen kriittisesti. Esimerkiksi Business Insider Australia ja sarjaan perehtynyt tubettaja Charlie Schneider suhtautuvat asiaan epäillen.

Katso kuva Giphyltä

Yksi kritiikkiä herättänyt seikka on se, että Instagram-kuvassa näkyy myös Brian Andrew Mendoza, joka on tuottajana Momoan tähdittämässä Braven-elokuvassa. Eli ehkä tämän elokuvan tiimoilta ollaan Irlannissa?

Yksi ihan pätevä selitys voi olla myös se, että Momoa vain hengailee kavereidensa kanssa.

Melko todennäköinen syy Momoan kuvalle Irlannista voisi olla  myös se, että hän vain todella tykkää kaljasta. Hänen viimeisimmät kuvansa nimittäin ovat pelkkiä Guinness-kaljakuvia. Ja niitä on paljon.

Tuntemattomat ovat Game of Thronesin tiet, ja ovathan ne kuolleet ennenkin heränneet henkiin tässä sarjassa. Olisi toki mielenkiintoista nähdä, miten vettä kuollakseen pelkäävä Drogo pärjäisi purjehtiessaan merien halki, ja millainen olisi kohtaaminen Daenerysin kanssa.