Hyppää pääsisältöön

Internetin superhetki on vihdoin täällä: Britney Spearsin vierailu Carpool Karaokessa jättää ristiriitaisen olon

Videossa kuullaan tunnetuimpia hittejä ja vauvahaaveita. Hymyltä ei voi välttyä.

Britney Spears ja James Corden lauloivat asiaan kuuluvissa asuissa legendaarisen biisin ...Baby One More Time. // Kuva: Kuvakaappaus: The Late Late Show with James Corden -YouTube-kanavalta. Linkki jutussa.

Internetissä yhdistyi torstaina 26. elokuuta kaksi äärimmäisen isoa asiaa: Carpool Karaoke -konsepti ja Britney Spearsin paluu.

Carpool Karaokessa brittiläinen talk show -juontaja James Corden ajaa autoa ja nappaa kyytiinsä supersuositun artistin. Hauskat julkkisvideot ovat nousseet niin suureksi ilmiöksi, että Cordenin autoon on hypännyt jopa Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen Michelle Obama.

Autokaraoke-hassutteluja on katsottu YouTubesta jopa satoja miljoonia kertoja. Suosituimmassa videossa hurmaa Adele, ja katselukertoja on yli 123 miljoonaa.

Entäs sitten Britney Spears?

Spears julkaisi ensimmäisen hittinsä ...Baby One More Time 18 vuotta sitten. Nyt perjantaina laulajalta ilmestyi yhdeksäs studioalbumi Glory kolmen vuoden tauon jälkeen. Jotkut ovat hehkuttaneet sitä jopa laulajan parhaimmaksi levyksi vuosikymmeneen.

Britneyn vierailua Carpool Karaokessa on odotettu innolla, sillä laulaja on julkisuudessa on ristiriitainen hahmo. Välillä hän on ollut jenkkien lempilapsi, herttainen ex-teinitähti, joka on selvinnyt kovistakin paikoista. Toisaalta Britneyn esiintymiset on joskus koettu äärimmäisen vaivaannuttaviksi. Muistissa on etenkin artistin esitys VMA-gaalassa vuonna 2007, jolloin laulaja liikutti huuliaan laulamisen sijaan.

Britneyn laulutaidoista on kohistu muutenkin pitkään. Laulaja aloitti uransa laulamalla matalalta, mutta äänirekisteri on jatkuvasti noussut korkeammalle, kun biiseihin on tullut lisää elektroa. Monia jännittää, millainen popparin ääni on nykyään oikeasti.

Siksi onkin niin kutkuttavaa nähdä, miten laulu Britneyltä luonnistuu Carpool Karaokessa, jossa monet artistit ovat revitelleet upeasti yhdessä Cordenin kanssa. Entä miten talk show -isännällä ja Britneyllä synkkaa? Britneyn Carpool Karaoke on yhtä valtavaa jännitysmomenttia.

Tätä on odotettu, tätä on hehkutettu, mutta...

Revittelystä ei ehkä voi puhua, mutta ei kyllä ihan puhtaasta huulisynkkauksestakaan. Laulullisesti Corden on tähti, joka revittelee ja varastaa shown. Britney hihittelee vieressä ja lauleskelee menemään. Välillä tuntuu, että Britney tyytyy tuplaajan osaan.

Britney lähtee silti tanssiin hauskasti mukaan, ja kaksikko kiemurtelee istuimilla niin, ettei oikein voi olla hymyilemättä.

Laulun yhteydessä kuitenkin tunnetusti myös puhutaan – niin myös tällä kertaa, aina lapsista bondageen. Britney kertoo muun muassa, että haluaa vielä kolme lasta, kunhan löytää oikean henkilön. Hän kuitenkin sanoo myös, ettei usko enää avioliittoon.

Koko ajelun kohokohta tulee videon loppupuolella, kun kaksikko on pukeutunut ...Baby One More Time -biisin teemaan kuuluvasti. Cordenilla on lettisaparot ja soma asu, joka sopii Britneyn tyyliin. Tässä kohdin ehkä nähdään artistin paras veto, mitä tulee lauluun Carpool Karaokessa.

Yleisesti video on hauska, hyväntuulinen ja naurattaa väkisinkin muutamassa kohdassa. Corden on mahtava, ja pelkkä Britneyn läsnäolo kutkuttaa. Laulua ajatellen Britney Spears ei ole pelkkä huulisynkkaaja, mutta ei veto pääse lähellekään Adelen tasoa. Lopulta jää ristiriitainen olo siitä, että yksi maailman tunnetuin poppari oli välillä jopa vaisu, eikä varastanut showta. Sen teki James. Silti on pakko todeta, että maailma kaipasi juuri tätä: Britney Spears Carpool Karaokessa – pakko nähdä.

Spears on kaiken kaikkiaan ristiriitainen hahmo, joten ehkäpä tämä veto oli juuri hänen näköisensä.

Lue myös:

Adele, Justin Bieber, 1D – Carpool Karaoketa on katsottu yli 500 miljoonaa kertaa

Näin hauskana et ole ennen nähnyt Adelea – räppää Nicki Minajin biisin ja tyhjentää mukinsa yhdellä huikalla

Radio Aalto julkaisi videon, joka muistuttaa huippusuosittua Carpool Karaoketa – ”Emme ole hankkineet formaattia”