Hyppää pääsisältöön

Pokka pitää – riemastuttava klassikkosarja alusta alkaen

Klassikkosarja Pokka pitää palaa ruutuun.
Richard ja Hyacinth Bucket (Clive Swift ja Patricia Routledge). Klassikkosarja Pokka pitää palaa ruutuun. Pokka pitää,yle tv1
The Bouquet residence, the lady of the house speaking! Bouquet'n residenssi, rouva puhelimessa!

TV1 maanantaista perjantaihin 18.5. - 18.6.2020 klo 16.10 - 16.40 ja 19.6. - 24.7.2020 klo 16.20 - 16.50, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 9.30, Areenassa 7 päivää

Riemastuttava rouva Hyacinth Bucket palaa ruutuun! Ykkönen esittää uusintana koko Pokka pitää -sarjan erikoisjaksoineen. Kynttiläillallisia järjestävän rouvan seikkailuja seurataan arkipäivisin toukokuun 18. päivä alkaen.

Bucketin värikäs suku

Hyacinth (Patricia Routledge) on tehnyt täydellisyyden tavoittelusta ja hienostelusta taidetta. Muu perhe saa kärsiä rouvan päähänpistoista ja rouva perheestään.

Bucketin perheeseen kuuluvat kärsivällinen aviomies Richard (Clive Swift), näkymättömissä pysyvä poika Sheridan, aivan liian tavalliset siskot Daisy (Judy Cornwell) ja Rose sekä Daisyn mukavuudenhaluinen aviomies Onslow (Geoffrey Hughes). Dementoitunut isä (George Webb) järjestää perheelle tämän tästä yllätyksiä.

Rose-siskon roolissa nähdään ensimmäisen kauden jaksoissa Shirley Stelfox ja muissa jaksoissa Mary Millar.

Richard ja Hyacinth Bucket Pokka pitää -sarjassa
Richard ja Hyacinth Bucket Pokka pitää -sarjassa Kuva: Yle Kuvapalvelu Pokka pitää

Puhtaat maitopullot

Bucketin pariskunta asuu siistissä ja tarkkaan järjestetyssä talossa. Hyacinth jopa pesee maitopullot astianpesukoneessa ennen kuin palauttaa ne maitomiehelle.

Kaiken pitää näyttää moitteettomalta, mutta Hyacinthin kauhuksi muu maailma ei ole jostain merkillisestä syystä lainkaan moitteeton.

Naapurin Elizabethin roolissa näyttelee Josephine Tewson ja hänen eronnutta, musikaalista veljeään, Emmettiä David Griffin.

Keeping Up Appearances. Britannia, 1990-95. Tuotanto: BBC. Pokka pitää on edellisen kerran esitetty Ykkösellä vuonna 2018.

Pokka pitää -erikoisjaksoja

Rouva Hyacinth Bucket ja rakas miehensä Richard seikkailevat erikoisjaksoissa. Luvassa on unelmaristeilyä, jalkavaivoja, joulujuhlia ja hyväntekeväisyyttä.

Pokka pitää: Unelmaristeily QE II:lla

TV1 perjantaina ja maanantaina 17. ja 20.7.2020 klo 16.20 - 16.50, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 9.30, Areenassa

Lähes aristokraattinen rouva Hyacinth Bucket ja hänen kovia kokenut miehensä Richard lähtevät loistoristeilylle ja tapaavat siellä yllättäen valitettavan tuttuja ihmisiä.

Pokka pitää: Sieni vastaan kihti

TV1 tiistaina ja keskiviikkona 21. - 22.7. klo 16.20 - 16.50, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 9.30, Areenassa
Richardilla on jalkavaivoja, jotka harmittavat häntä yhtä paljon kuin Hyacinthiakin. Kuka löytyy isäukon sängystä?

Jalkavaivainen Richard joutuu tarinan jälkimmäisessä osassa koville, kun isäpapan huoneen valtaajaa häädetään. Hyacinthin keittiösuunnitelmat saavat pahan kolauksen.

Pokka pitää: Joulupukki Richard & Co

TV1 torstaina 23.7.2020 klo 16.20 - 16.50, uusinta perjantaina 24.7. klo 9.30, Areenassa

Hyacinth määrää miehensä kirkolle esiintymään joulupukkina. Pukki nauttii sitä ennen hieman liikaa jouluiloa ja varapukki astuu remmiin. Mutta saako joulupukki tällä kertaa suukon?

Pokka pitää: Kuninkaallinen ilmestys

TV1 perjantaina 24.7. klo 16.20 - 16.50, uusinta maanantaina 27.2. klo 9.30, Areenassa
Hyacinth joutuu haalimaan kaikki kynnelle kykenevät lähisukulaiset hätiin, kun kirkolla järjestetään perinteinen historiallinen näytelmä.

Tuotanto: BBC, Britannia, 1991 - 1995. Erikoisjaksot on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2018.

Lisää ohjelmasta

Keskustele
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.