Hyppää pääsisältöön

Pokka pitää – riemastuttava klassikkosarja alusta alkaen

Klassikkosarja Pokka pitää palaa ruutuun.
Richard ja Hyacinth Bucket (Clive Swift ja Patricia Routledge). Klassikkosarja Pokka pitää palaa ruutuun. Pokka pitää,yle tv1

TV1 maanantaista perjantaihin 22.5. - 27.7.2018 klo 18.30 - 19.00, uusinta seuraavana arkipäivänä klo 9.30
Areenassa 7 päivää

"The Bouquet residence, the lady of the house speaking!" Bouquet'n residenssi, rouva puhelimessa!

Riemastuttava rouva Hyacinth Bucket palaa ruutuun. Ykkönen esittää uusintana koko Pokka pitää -sarjan erikoisjaksoineen. Ennen sarjaa nähdään 1950-luvulle sijoittuva erikoisjakso Nuori Hyacinth.

Pokka pitää

Hyacinth (Patricia Routledge) on tehnyt täydellisyyden tavoittelusta ja snobismista taidetta. Muu perhe saa kärsiä rouvan päähänpistoista ja rouva perheestään.

Bucketin perheeseen kuuluvat kaiken kärsinyt aviomies Richard (Clive Swift), näkymättömissä pysyvä poika Sheridan, aivan liian tavalliset siskot Daisy (Judy Cornwell) ja Rose sekä Daisyn veltto aviomies Onslow (Geoffrey Hughes) ja dementoitunut isä (George Webb).

Rose-siskon roolissa nähdään ensimmäisen kauden jaksoissa Shirley Stelfox ja muissa jaksoissa Mary Millar.

Richard ja Hyacinth Bucket Pokka pitää -sarjassa
Richard ja Hyacinth Bucket Pokka pitää -sarjassa Kuva: Yle Kuvapalvelu Pokka pitää

Puhtaat maitopullot

Bucketit asuvat siistissä ja tarkkaan järjestetyssä talossa. Hyacinth jopa pesee maitopullot astianpesukoneessa ennen kuin palauttaa ne maitomiehelle.

Kaiken pitää näyttää moitteettomalta, mutta Hyacinthin kauhuksi muu maailma ei ole moitteeton.

Naapurin Elizabethin roolia esittää Josephine Tewson ja hänen eronnutta veljeään, Emmettiä David Griffin.

Keeping up Appearances. Britannia, 1990-95. Tuotanto: BBC. Pokka pitää on edellisen kerran esitetty Ykkösellä vuonna 2016.

Pokka pitää – erikoisjaksoja

Rouva Hyacinth Bucket ja rakas miehensä Richard seikkailevat erikoisjaksoissa. Luvassa on unelmaristeilyä, jalkavaivoja, joulujuhlia ja hyväntekeväisyyttä.

Pokka pitää: Unelmaristeily QE II:lla

TV1 keskiviikkona ja torstaina 18. - 19.7.2018 klo 18.30 - 19.00
Areenassa 7 päivää

Lähes aristokraattinen rouva Hyacinth Bucket ja hänen kovia kokenut miehensä Richard lähtevät loistoristeilylle ja tapaavat siellä yllättäen valitettavan tuttuja ihmisiä.

Pokka pitää: Sieni vastaan kihti

TV1 perjantaina 20.7. ja maanantaina 23.7.2018 klo 18.30 - 19.00
Areenassa 7 päivää

Richardilla on jalkavaivoja, jotka harmittavat häntä yhtä paljon kuin Hyacinthiakin. Kuka löytyy isäukon sängystä?

Jalkavaivainen Richard joutuu tarinan jälkimmäisessä osassa koville, kun isäpapan huoneen valtaajaa häädetään. Hyacinthin keittiösuunnitelmat saavat pahan kolauksen.

Pokka pitää: Joulupukki Richard & Co

TV1 tiistaina 24.7.2018 klo 18.30 - 19.00
Areenassa 7 päivää

Hyacinth määrää miehensä kirkolle esiintymään joulupukkina. Pukki nauttii sitä ennen hieman liikaa jouluiloa ja varapukki astuu remmiin. Mutta saako joulupukki tällä kertaa suukon?

Pokka pitää: Kuninkaallinen ilmestys

TV1 keskiviikkona 25.7.2018 klo 18.30 - 19.00
Areenassa 7 päivää

Hyacinth joutuu haalimaan kaikki kynnelle kykenevät lähisukulaiset hätiin, kun kirkolla järjestetään perinteinen historiallinen näytelmä.

Tuotanto: BBC, Britannia, 1991 - 1995. Erikoisjaksot on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2016.

Nuori Hyacinth

TV1 maanantaina 21.5.2018 klo 18.30 - 19.00, uusinta tiistaina 22.3. klo 9.30
Areenassa 7 päivää

1950-luvulle sijoittuvassa erikoisjaksossa 19-vuotiaan Hyacinthin (Kerry Howard) yritykset koulia siskoistaan ja isästään paremman luokan perhettä ei aina saa kiitosta asianomaisilta.

Siskoilla on kaikilla omat unelmansa. Violet (Tamla Kari) haaveilee rikkaudesta. Daisy (Katherine Pearce) on innostunut luonnosta ja Rose (Katie Redford) unelmoi filmitähdistä ja pojista.

Hyacinth haaveilee posliiniastiastosta. Ja kuinka hän toivookaan, että hänen rakas, viinaanmenevä isänsä (Mark Addy) olisi vähän enemmän niin kuin entinen majuri Cooper-Smith (Tony Gardner), jonka sisäkkönä Hyacinth työskentelee.

Rose (Katie Redford), Daisy (Katherine Pearce), Daddy (Mark Addy), Hyacinth (Kerry Howard), Violet (Tamla Kari)
Rose (Katie Redford), Daisy (Katherine Pearce), isä (Mark Addy), Hyacinth (Kerry Howard), Violet (Tamla Kari) Rose (Katie Redford), Daisy (Katherine Pearce), Daddy (Mark Addy), Hyacinth (Kerry Howard), Violet (Tamla Kari) Kuva: Yle Kuvapalvelu nuori hyacinth

Young Hyacinth. Tuotanto: BBC Worldwide, Britannia, 2016. Käsikirjoitus: Roy Clarke. Ohjaus: Sandy Johnson. Erikoisjakso on esitetty Ykkösellä edellisen kerran 2017.

Kommentit