Hyppää pääsisältöön

Jakso 13: Facebook-issa

Vikasietotila-podcastin tekijät ja logo
Vikasietotila-podcastin tekijät ja logo Kuva: Yle / Jyrki Valkama ja Tuuli Laukkanen vikasietotila

Kuuntele Areenassa
Tilaa podcast
Lataa jakso

Vikasietotilan toinen tuotantokausi lähtee käyntiin milläpä muullakaan kuin Facebookilla. Luvassa on shokeeraavia paljastuksia! Esimerkiksi se, että Panu ei käytä Facebookia, mutta toisaalta Kari ja Olli käyttävät sitä Panunkin edestä.

Facebookista on muodostunut niin itsestäänselvä osa sosiaalista elämää, että sen ulkopuolelle jättäytyminen on kummallinen poikkeus. Mutta onko reilua olettaa, että kaikki käyttävät jotakin viestintäkeinoa, edes Facebookia? Ja onko Facebookilla suuren käyttäjämääränsä vuoksi jonkinlainen vastuu yhteiskunnalle yleisemmin? Näistä (ja Ellosta) puhutaan tämän kauden ensimmäisessä Vikasietotilassa. Myös vaaratiedotteet mainitaan.

Haastateltavana tässä jaksossa on tohtori Suvi Uski, jonka kanssa keskustellaan Facebookista ja profiilityöstä. Mitä se on? Kuuntele haastattelu, niin tiedät.

Palaute: kommentoi tuonne alas, lähetä sähköpostia osoitteeseen vikasietotila@yle.fi tai twiittaa tunnisteella #vikasietotila.

Vinkit

Linkit

Vikasietotila

Media- ja digitaidot