Hyppää pääsisältöön

ENCE paljasti uuden kokoonpanonsa

Miikka "suNny" Kemppi pelaa ENCE eSports -organisaatiossa CS:GO:ta
Tammikuussa palanneen ENCE eSportsin kokoonpanosta löytyy enää kaksi alkuperäispelaaja, joista toinen on Miikka "suNny" Kemppi. Miikka "suNny" Kemppi pelaa ENCE eSports -organisaatiossa CS:GO:ta Kuva: Yle / Jussi Jääskeläinen e-urheilu,kilpapelaaminen

Kotimainen ENCE eSports on paljastanut uuden Counter-Strike: Global Offensive -joukkueen kokoonpanonsa. Joukkueeseen liittyy kaksi uutta pelaajaa, kun Mikko "xartE" Välimaa ei jatka kokoonpanossa.

Assemblyjen jälkeen ENCE ilmoitti tähtipelaajansa Aleksi "allu" Jallin siirtyvän FaZe Clanin riveihin. Siirron jälkeen on sosiaalisessa mediassa arvailtu, että kuka tulee ottamaan hänen paikkansa kokoonpanossa.

ENCE on Jallin lähdön jälkeen pelannut viimeisen kahden viikon aikana Aleksi "Aleksib" Virolaisen sekä lyhyen paluun pelikentille tehneen ENCE:n markkinointivastaavan Joona "natu" Leppäsen kanssa. Tiedossa oli kuitenkin, että Leppäsen paluu tulee olemaan väliaikainen.

Virolainen pukee jatkossakin ENCE:n pelipaidan päälleen, sillä hänen esityksensä joukkueen kanssa ovat poikineet hänelle vakituisen paikan kokoonpanosta. Virolainen siirtyy ENCE:n riveihin Findictus-joukkueesta.

Kokoonpanoon liittyy lisäksi SkitLite-joukkueessa pelannut Tony "arvid" Niemelä, joka on aikaisemmin menestynyt muun muassa Call of Duty 4:n parissa. Niemelä ottaa kokoonpanossa Mikko "xartE" Välimaan paikan. Alusta asti ENCE:ssä pelannut Välimaa teki päätöksen jättää kokoonpanon yhteisymmärryksessä joukkueen kanssa.

ENCE eSportsin uusi kokoonpano on:

  • Niko "naSu" Kovanen
  • Miikka "suNny" Kemppi
  • Juho "juhob" Lampinen
  • Tony ”arvid” Niemelä
  • Aleksi ”Aleksib” Virolainen

Niin Virolainen kuin myös Niemelä ovat niin sanottuja uudempia Counter-Strike-pelaajia, jotka saavat nyt elämänsä tilaisuuden näyttää taitojaan myös isommilla areenoilla. ENCE:n debyyttiä uudella kokoonpanolla voi seurata juuri nyt PENTA Sportsia vastaan GG Masters -turnauksessa.

Tammikuussa palanneen ENCE:n kokoonpanosta löytyy enää kaksi pelaajaa alkuperäisestä kokoonpanosta, jotka ovat Kemppi ja Lampinen. Tammikuussa julkistettuun kokoonpanoon kuuluivat kaksikon lisäksi Välimaa, Jalli sekä Tom "stonde" Glad, joka korvattiin toukokuussa Kovasella.

Lähde: ENCE

Kommentit