Hyppää pääsisältöön

Miltä Sandstorm kuulostaa sinfoniaorkesterin esittämänä? No, aika huikealta

Jos missasit, ei hätää! Vielä ehdit katsoa Classical Trancelations in Concert -konsertin Yle Areenasta.

Konsertissa kuullaan trance-musiikin klassikoista sinfoniaorkesterille sovitettuja versioita. Aiemmin vastaavia konsertteja on tehty esimerkiksi Lontoossa.

Helsingin Juhlaviikkoihin kuuluva Classical Trancelations in Concert yhdistää perinteisen konsertin ja rave-tapahtumien teknisen tuotannon valoista äänentoistoon. Konsertin organisoivat Club Unity ja YleX:n musiikkipäällikko Tapio ”DJ Orkidea” Hakanen.

Myös huippu-DJ Armin van Buuren fiilisteli konsettia Twitterissä.

Helsingin kaupunginorkesteri, kapellimestari Klaus Mäkelä ja Ahjo Ensemble esittävät Daruden _Sandstorm-_megahitin. Katso esitys alta.

Helsingin kaupunginorkesteri, kapellimestari Klaus Mäkelä, Ahjo Ensemble ja spoken word -solisti Paleface esittävät Faithlessin kappaleen Insomnia. Katso esitys alta.

Paleface ei ole ainoa räppäri, joka on esiintynyt tässä kuussa Musiikkitalossa. Aiemmin Radion sinfoniaorkesteri, kapellimestari Dalia Stasevska, omniwerkin soittaja Lauri Porra, rap-artisti Paperi T ja ääniteknikko Teemu Korpipää esittivät Musiikkitalossa kantaesityksenä Lauri Porran teoksen Kohta. Katso esitys alta.