Hyppää pääsisältöön

Uuden Musiikin Kilpailun haku on alkanut – haluatko biisillesi sata miljoonaa kuulijaa?

Lähetä biisisi 5. syyskuuta klo 12 mennessä, niin olet mukana avoimessa kilpailussa, jonka voittaja edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa toukokuussa 2017.

Sanhja Tukholman Euroviisuissa. // Kuva: EPA / Maja Suslin

UMK on tuonut vuosien varrella artisteille ja yhtyeille näkyvyyttä niin koti- kuin ulkomaillakin, radiosoittoa, keikkoja ja levytyssopimuksia. Alkavalla kaudella etsitään paitsi Softenginen, Krista Siegfridsin ja Sandhjan kaltaisten hienojen viisuedustajien manttelinperijää, myös uusia musiikintekijöitä.

Tänäkin vuonna Teosto tarjoaa ilmaisen liittymisen niille UMK-osallistujille, jotka eivät vielä ole Teoston asiakkaita. UMK 2017 -haku loppuu jo maanantaina, syyskuun 5. päivänä klo 12, joten ole nopea!

Osallistumisohjeet ja säännöt löytyvät osoitteesta yle.fi/umk.