Hyppää pääsisältöön

Sanni Sateenkaari auttaa pulmissa ystäviään

Pikku Kakkonen: Sanni Sateenkaari ystävineen
Pikku Kakkonen: Sanni Sateenkaari ystävineen Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen sanni sateenkaari,Pikku Kakkonen

Sanni Sateenkaari on 6-vuotias tyttö, jossa on ilmettyä johtaja-ainesta. Sanni on taitava ja reipas sankaritar ja hänen kekseliäisyydestään on apua kaikessa, mihin hän ryhtyy. Sateenkaarilassa Sanni todistaa kaikille, että jokainen voi olla sitä, mitä vain haluaa!

Kun Sannin rakkaan Soko-nallen rinnassa oleva sydän alkaa loistaa, on se merkki siitä, että Sateenkaarelassa tarvitaan apua. Niinpä he siirtyvät paikkaan, jossa kaikki Sannin lelut ovatkin eläviä. Sannin neuvokkuus ja matkalaukusta löytyvät välineet auttavat Sateenkaarelan asukkaita monissa pulmissa.

Kiitos sulle Sanni, kun apuun tulit taas! Pulman ratkojaa, ei voi olla parempaa!

Sanni ottaa parhaan ystävänsä Soko-nallen mukaansa joka paikkaan. Sokon on valmistanut Sannin isä, leluntekijä, joka laittoi taikajalokiven Sokon rintaan Sannin ollessa vauva. Soko ei osaa puhua, mutta ilmeilee ja hupsuttelee senkin edestä.

Sannin muita ystäviä ovat Pormestari Ling -norsu, merirosvotyttö Hille, posliininukke Prinsessa Kiki, Salama-pupu, Herra Laiskiainen, Tirppa-lintu, Elli-lammas, Maisa-bambi, Kreppi-paperinukke, Sissi-nukke ja maatuskaperhe.

Sanni Sateenkaari Areenassa.

Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu
Pikku Kakkosen asiasanat: ongelmanratkaisu asiasanat,Pikku Kakkonen
Seikkailu
Seikkailu asiasanat,pikku kakkonen
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen
Pikku Kakkosen asiasanat: Yhdessä tekeminen asiasanat,Pikku Kakkonen

Muokattu 1.2. Lisätty asiasanat.

Lisää ohjelmasta