Hyppää pääsisältöön

Superyllätys: Sanni ja Paperi T julkaisevat yhteisbiisin

Sannin lokakuussa julkaistavaa albumia on odotettu hartaasti. Sitä ennen on kuitenkin luvassa mielenkiintoinen maistiainen levyltä.

Sanni ja Paperi T julkaisevat kappaleen 14.9. // Kuva: Kuvakaappaus: Sannin Facebook, muokkaus YleX

Sanni yllätti hetki sitten faninsa Facebookissa. Laulaja julkaisi kuvan, jossa kerrotaan, että Oo se kun oot -yhteisbiisi Paperi T:n kanssa tulee 14. syyskuuta.

Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun Paperi T fiittaa naisartistin levyllä.  Ei ole kuitenkaan aivan poikkeuksellista, että Papru vierailee mainstream-artistin kappaleessa. Aiemmin räppäri on fiitannut muun muassa JVG:n, Heikki Kuulan, Gasellien, Reino Nordinin ja Tuomas Kauhasen biiseillä. Lisäksi Paperi T:n yhtye Ruger Hauer on tehnyt yhteistyötä Reginan kanssa.

Paperi T on ollut hiljattain otsikoissa runoteoksensa tiimoilta, joka kantaa nimeä post-alfa. Sanni on puolestaan herättänyt kohua Vahinko-musavideollaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Paperi T:lle on ehdotettu yhteistyötä mimmipopparin kanssa. Evelina kertoi aiemmin YleX:n haastattelussa, että hänelle Paperi T ei edes vastannut.

- Mä oon kerran pistänyt viestiä Paperi T:lle Facebookissa, ja hän on sen nähnyt, muttei koskaan vastannut, Evelina kommentoi.

Odotamme innolla, millainen biisi kiinnostavalta kaksikolta tulee!

Lue myös:

Paperi T:n salaperäinen projekti selvisi: räppäri julkaisee runoteoksen

SANNI poisti uuden Vahinko-musiikkivideonsa: Emme osanneet odottaa vastenmielisiä assosiaatioita

Paperi T feidasi Evelinan yhteistyöpyynnön: "Hän on nähnyt mun viestin, muttei koskaan vastannut"