Hyppää pääsisältöön

Kotilieden lämpöä – 2. tuotantokausi

Brittiläinen draamasarja Kotilieden lämpöä (7) kuvaa pikkukylän voimanaisia ja heidän elämäänsä Britannian kotirintamalla. 2. tuotantokausi
Brittidraamasarja kuvaa pienen kylän voimanaisia toisen maailmansodan keskellä. Brittiläinen draamasarja Kotilieden lämpöä (7) kuvaa pikkukylän voimanaisia ja heidän elämäänsä Britannian kotirintamalla. 2. tuotantokausi kotilieden lämpöä,Yle TV1

TV1 maanantaista perjantaihin 28.10. - 4.11.2019 klo 17.10 - 18.00 (1. kausi) ja 5. - 12.11.2019 (2. kausi), uusinta arkisin klo 12.30, Areenassa

Britannian naisten kotirintaman arjesta kertovasta sarjasta Kotilieden lämpöä (12) nähdään uusintana ensimmäinen ja toinen tuotantokausi.

Toisen kauden alussa eletään kesäkuuta 1940. Italia on liittynyt mukaan toiseen maailmansotaan sotaan, joka hiipii yhä lähemmäs Englannin maaperää ja Great Paxfordin pikkukylää.

Hyviä vai huonoja uutisia?

Miten voivat kylän voimanaiset, jotka ovat joutuneet lähettämään rakkaansa rintamalle? Jokainen viesti voi tietää joko hyvää tai huonoa uutista. Odottaminen on tuskaa, ja pelko viestin sisällöstä vielä pahempaa.

Kylän naisilla riittää huolta kotiasioissakin. Kaatuuko Lauran ura armeijassa yhteen virheeseen? Päättyykö Miriamin epätoivoinen odotus koskaan?

Ihminen ihmisenä

Kylässä suhtaudutaan paikoitellen epäluuloisesti vieraisiin. Toisaalta moni ottaa vastaan ihmisen sellaisena kuin hän on, hyvänä tai pahana, ei hyvän tai pahan maan kansalaisena. Kylä valmistautuu kiitospäivän jumalanpalvelukseen, jossa koetaan ilonhetkiä mutta myös suuri järkytys.

Kotilieden lämpöä -sarja perustuu Julia Summersin kirjaan Jambusters. Sarjaan ei ole luvassa lisää tuotantokausia.

Pääosia näyttelevät Francesca Annis, Clare Calbraith, Ruth Gemmell, Fenella Woolgar, Claire Price, Leanne Best, Samantha Bond, Frances Grey, Claire Rushbrook, Ed Stoppard ja Leila Mimmack.

Home Fires. Alkuperäisidea: Simon Block. Tuotanto: ITV ja Masterpiece Production, Britannia, 2016. Draamasarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2018.

Keskustele