Hyppää pääsisältöön

Areenan iOS-sovellus uusiutui

Julkaisimme torstaina uuden version iOS-laitteille tarkoitetusta Areena-sovelluksesta.

Aiemmin Areenasta on ollut olemassa omat versionsa sekä iOS-käyttöjärjestelmää käyttäville puhelimille ja tableteille. Nyt nämä sovellukset on yhdistetty yhdeksi sovellukseksi, joka toimii kaikissa sekä iPhone- että iPad-laitteissa.

Vanhan sovellusversion käyttäjät saavat laitteissaan kehotuksen asentaa uusi versio. Poista laitteestasi ensin vanha Areena-sovellus ja asenna sen jälkeen uusi sovellusversio Applen sovelluskaupasta.

Sovellus on vanhaan tapaan käyttäjille maksuton ja sen avulla voi katsoa ja kuunnella kaikkea Areenan sisältöä. Sovelluksessa on myös mahdollista käyttää Yle Tunnusta, jonka avulla ohjelmia on mahdollista merkitä suosikiksi ja jatkaa ohjelmien toistoa lopetuskohdasta, mikäli toisto on jäänyt kesken.

Kommentit
 • Näin käytät Yle Areenaa autossa

  Yle Areenan käyttö autoissa helpottuu.

  Yle Areenaa voi nyt käyttää entistä kätevämmin ja turvallisemmin autoissa, kun Yle Areena tuodaan autojen viihdejärjestelmiin. Kyseessä on Ylen kuunneltavat sisällöt – videosisältöä ei voi toistaiseksi käyttää näiden autoviihdejärjestelmien avulla.

 • Tervetuloa Dokkarifestivaalille!

  Dokkarifanien oma festivaali Areenassa.

  Diego Maradona, For Sama, Leftover Women, School of Seduction, Aatos ja Amine, Mating, ja vaikkapa kaupan päälle vielä Love Child, Veeran Maaginen Elämä.

 • Areenaa käyttää viikossa 2,7 miljoonaa eri laitetta

  Areenaa käyttävien laitteiden määrä jatkaa kasvuaan.

  Tammikuussa Areenaa käytettiin kaikkiaan noin 2 754 000 eri laitteella, jossa on kasvua 13% viime vuoden tammikuuhun verrattuna. Kovinta kasvu on muutaman viime vuoden tapaan äly-tv-laitteissa. Sekä Android TV -laitteiden että tv-valmistajien omien, merkkikohtaisten Areena-sovellusten määrä kasvoi viime vuoden tammikuuhun verrattuna noin 30%.