Hyppää pääsisältöön

Areenan iOS-sovellus uusiutui

Julkaisimme torstaina uuden version iOS-laitteille tarkoitetusta Areena-sovelluksesta.

Aiemmin Areenasta on ollut olemassa omat versionsa sekä iOS-käyttöjärjestelmää käyttäville puhelimille ja tableteille. Nyt nämä sovellukset on yhdistetty yhdeksi sovellukseksi, joka toimii kaikissa sekä iPhone- että iPad-laitteissa.

Vanhan sovellusversion käyttäjät saavat laitteissaan kehotuksen asentaa uusi versio. Poista laitteestasi ensin vanha Areena-sovellus ja asenna sen jälkeen uusi sovellusversio Applen sovelluskaupasta.

Sovellus on vanhaan tapaan käyttäjille maksuton ja sen avulla voi katsoa ja kuunnella kaikkea Areenan sisältöä. Sovelluksessa on myös mahdollista käyttää Yle Tunnusta, jonka avulla ohjelmia on mahdollista merkitä suosikiksi ja jatkaa ohjelmien toistoa lopetuskohdasta, mikäli toisto on jäänyt kesken.

Kommentit
  • Yle Areenan äly-tv-sovellukset uudistuvat

    Yle Areenan äly-tv-sovellukset uudistuvat

    Yle Areenan käyttö äly-tv-laitteilla kasvoi vuoden 2020 aikana 100%. Aiemmat eri päätelaitteille tehdyt äly-tv-sovellukset on tehty vuosien varrella eri kumppaneiden kanssa. Vuoden 2021 aikana julkaistavat sovellukset tehdään Yle Areenan omassa tiimissä. Uudistuksen myötä sovelluksen käyttökokemus paranee ja sisällöt löytyvät paremmin. Meille sovellusten jatkokehitys on helpompaa.

  • Näin käytät Yle Areenaa autossa

    Yle Areenan käyttö autoissa helpottuu.

    Yle Areenaa voi nyt käyttää entistä kätevämmin ja turvallisemmin autoissa, kun Yle Areena tuodaan autojen viihdejärjestelmiin. Kyseessä on Ylen kuunneltavat sisällöt – videosisältöä ei voi toistaiseksi käyttää näiden autoviihdejärjestelmien avulla.