Hyppää pääsisältöön

Oopperadiiva vai punkin äiti – kumpi Seemann-versio on sinun makuusi?

Apocalyptica ja oopperalaulaja Karita Mattila esittivät Seemann-kappaleen Ylen 90-vuotissyntäreitä juhlistavassa lähetyksessä. Vuonna 2003 Apocalyptica julkaisi kappaleen yhdessä punkin äitinä tunnetun saksalaisen Nina Hagenin kanssa.

Apocalyptican sellot saivat lauantaina Helsingin Musiikkitalossa vieraakseen maailmankuulun oopperalaulajan, kun Karita Mattila esiintyi bändin kanssa osana Ylen 90-vuotisjuhlalähetystä. Vuonna 2003 julkaistulla sinkulla saksankielisen kappaleen lauloi punkin Nina Hagen. Voit nyt valita itse, kumpi sopii paremmin sinun musiikkimakuusi: oopperadiiva vai punkin äiti.

Seemann on alunperin saksalaisen Rammstein-yhtyeen laulu. Se julkaistiin sinkkuna vuonna 1996.

Lue lisää:

Punkin äiti Nina Hagen ymmärtää median arvon

Saksalainen laulaja Nina Hagen kutsuu itseään The Motheriksi, punkin äidiksi. Hänen saksankielinen punkkinsa ja värikäs ulkomuotonsa ovat tehneet hänestä näkyvän muusikon ympäri maailmaa. Vuonna 2003 hän lauloi Apocalyptican musiikkivideolla Rammstein-cover Seemannin.

Lue lisää:

Apocalyptica - jytää isoilla viuluilla

Neljä Sibelius-Akatemian kasvattia ravisteli 1990-luvulla metallimaailmaa tarjoamalla jykevää heviä sellojen voimalla.

Lue lisää:

Ennen illan oopperaa: Karita Mattila

Kaija Saariahon Emilie-oopperan sankaritar sopraano Karita Mattila antaa haastattelun ensi-illan jälkitunnelmissa.

Kommentit