Hyppää pääsisältöön

Freestyler! Paleface vetää Bomfunk MC's -hitin, Redrama räppää HIMin tahtiin ja Kasmir laulaa PMMP:tä – katso hauskat versiot biiseistä

Miten taipuu Freestyler Palefacelta? Tai HIMin Join Me in Death Redramalta? Jukkapojan Silkkii Kasmirilta? No aika veikeästi!

Perjantaista lähtien on juhlittu Ylen 90-vuotispäiviä, ja kaikki huipentui lauantaina illalla Sinun tarinasi - Yle 90 –juhlagaalaan suoraan lähetykseen Musiikkitalolla Helsingissä. Lavalla nähtiin tunnettuja artisteja laulamassa lyhyesti omia versioitaan tunnetuista biiseistä – melkoinen medley siis. Jos suora lähetys meni ohi, ei hätää: esityksen taltiointi jutun alussa.

Videolla nähdään muutaman minuutin aikana Paleface, Kasmir ja Redrama esittämässä melkoisen liudan omia versioita tunnetuista suomalaisista biiseistä. Jos yllä oleva taltiointi ei näy, voit katsoa sen tästä.

Esityksen aloittaa Paleface räppäämällä Bomfunk MC's -hitin Freestyler. Noin neljän minuutin kohdalla Redrama hyppää lavalle, ja räppää hetken HIMin Join Me in Death -biisiä. Näiden lisäksi Kasmir laulaa PMMP:n Rusketusraidat, ja useita omia hittejään.

Miltä kuulostaa?

Avaa Instagram postaus

Avaa Instagram postaus

Lisäksi Paula Vesala ja Radion sinfoaniaorkesteri esittävät Rauli Badding Somerjoen Paratiisin – katso se tästä.

Katso Yle 90 – Sinun tarinasi -juhlalähetyksen parhaat palat ja kaikki jutut sekä klipit tästä.

Lue myös:

Näin Kasmir lauloi Täällä Pohjantähden alla -klassikon sinfoniaorkesterin kanssa lähes treenaamatta: Pelkäsin, että saan sydänkohtauksen