Hyppää pääsisältöön

Mira Luoti: Keikkailu yhden biisin varassa oli uudenlainen rokkikoulu

Uuden musiikin aamuvuoron Anne Lainto sai vieraakseen Mira Luodin ja Arto Tuunelan. Mira Luodin Tunnelivisio soi YleX:n Viikon albumina.

Mira Luoti, Arto Tuunela ja Anne Lainto
  • Versaille-yhtye: “bändimusiikki on nousemassa ja me ajetaan sitä junaa”

    Versaille julkaisi tänään uuden kappaleensa Eka.

    Turkulainen Versaille tuli tammikuussa YleX:lle tutuksi, kun uuden musiikin ohjelmien Anne Lainto ja Ida Karimaa valitsivat sen viikon Nosteessa bändiksi. Tänään uuden Eka-sinkun julkaissut Elektropoppia soittava yhtye uskoo bändimusiikin toisen aallon olevan tuloillaan, vaikka viime vuosina esimerkiksi DJ:t, räppärit ja yksittäiset solistit ovatkin yleistyneet soittolistoilla ja keikkalavoilla