Hyppää pääsisältöön

Yle Areenan Apple TV -sovellus valmistui

Etusivukuva Areenasta
Etusivukuva Areenasta yle areenan etusivu

Yle Areenan käyttömahdollisuudet laajenevat. Odotettu ja toivottu Areena-sovellus Apple TV -laitteille on julkaistu. Uusi Areena-sovellus on asennettavissa Apple TV -laitteen käyttämästä sovelluskaupasta. Sovellus on käyttäjille maksuton.

Sovellus tarjoaa katsottavaksi kaiken Areenassa julkaistavan videosisällön. Tähän kuuluvat myös tv-kanavien lähetykset ja vain Areenassa lähetettävät live-lähetykset.

Areenan Apple TV -sovellus on myös ensimmäinen äly-tv- ja pelikonsolilaitteissa toimiva ns. big screen -sovellus, johon käyttäjä voi kirjautua Yle Tunnuksella. Kirjautumisen avulla tunnistettu käyttäjä voi esimerkiksi jatkaa aiemmin mobiililaitteella katsomansa ohjelman katselua lopetuskohdasta ja lisätä ohjelmia omaan suosikkilistaansa. Uutuutena sovelluksessa on katsottavan ohjelmasarjan seuraavan jakson automaattinen käynnistys.

Areenan Apple TV -sovellus toimii uusimmissa neljännen version Apple TV -laitteissa.

Sovellus on tehty Ylen ja ja ruotsalaisen Accedo-yhtiön yhteistyönä.

Apple TV -sovelluksen lisäksi tulossa ovat uudet versiot Areena-sovelluksista Samsungin ja LG:n äly-tv-laitteille sekä PlayStation-pelikonsoleille. Uuden käyttöliittymän lisäksi sovelluksiin tuodaan Yle Tunnus sekä mahdollisuus katsoa Ylen tv-kanavia sovelluksen kautta. Uudet versiot pyritään tuomaan valmistajakohtaisiin sovelluskauppoihin syksyn aikana.

Lisää tietoa Yle Areenan käytettävyydestä televisiossa löytyy osoitteesta: yle.fi/areenatvssa

Lisätiedot:
Kari Haakana, palvelupäällikkö, Yle Areena, p. 040 521 8151