Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Galaxi pääkuva

Galaxin sivuston emojit

Galaxin Emojit -artikkelin pääkuva
Galaxin Emojit -artikkelin pääkuva Galaxi

Galaxin emojit

15.04.2016 09:48


Emojit on sellasia pieniä kuvia, joita voidaan käyttää tekstin seassa, kun halutaan ilmaista esimerkiks jotakin tunnetta. :laughing: Kuvilla voi kyllä kertoo muutenkin paljon sellasia asioita, joita on vaikeempi sanoa pelkillä sanoilla. :smiley: Sana "emoji" tulee japanin kielestä. Japanissa "e" tarkottaa "kuvaa" ja "moji" hahmoa eli emojit on hahmokuvia! Emojeja on tosi monenlaisia ja niitä tulee koko ajan lisää, mut mä laitoin tohon alle kuvan jossa on yleisimmät ja näiden pitäis toimia kommenteissa Galaxin sivuillakin! Kivaa kesää kaikille! :sunglasses: Kun mä kirjoitan tätä, ulkona sataa :droplet: mut ei se mitään! :rainbow: Kesällä kuuluukin sataa ja paistaa! :sparkling_heart: :droplet: :umbrella: :sunny: :rainbow: :lips: :smiley: :heart_eyes: :wink:

PS. Kuvan pitäisi aueta isommaksi klikkaamalla sitä!

  • Käsikirjoituskoulu

    Joko tiedät, mistä käsikirjoittaminen alkaa?

    Nautitko omien tarinoiden keksimisestä? Käsikirjoituskoulu on juuri sinua varten! Se avaa ovet tarinoiden kulissien taakse. Oivaltamalla muutamia perusjuttuja tarinoiden rakentamisesta voit kirjoittaa entistä jännempiä ja kiinnostavampia tarinoita.

  • Käsikirjoituskoulu osa 4: KERRONTA

    Nyt on vain keksittävä, miten asiat KERROTAAN

    Nyt on vain keksittävä, miten asiat KERROTAAN niin, että siitä syntyy mielenkiintoista katsottavaa!