Hyppää pääsisältöön

Somen nuoruuskuvahaaste on ollut käynnissä jo tovin – lopultakin myös Antti Tuisku lähti mukaan

Muistatko ajan, jolloin peto ei vielä ollut irti?

Nuori Antti Tuisku näyttää vähintään yhtä vauhdikkaalta kuin nykyään. // Kuva: Instagram / antti_tuisku / kuvakaappaus

Viime päivien aikana sosiaalisen median ilmiö on ollut #nuoruuskuvahaaste. Haasteeseen osallistuneet henkilöt ovat julkaisseet pääasiassa Instagramissa ja Facebookissa kuvia niiltä joko mahtavilta tai kammottavilta nuoruusvuosiltaan.

Eilen 14. syyskuuta haasteeseen osallistui myös Antti Tuisku. Eikä muuten osallistunut millä tahansa kuvalla: hashtagiksi Tuisku on laittanut esimerkiksi toteamuksen, että #petoeiollutirti. Kuvatekstiksiin artisti on kirjoittanut, että "Ei edes pysty sanoo mitään".

Eikä tarvitsekaan. Antaa kuvan – nopeiden lasien ja harteille lasketun käärmeen – puhua puolestaan.

Avaa Instagram postaus

Aiemmin haasteeseen osallistui muun muassa alla olevassa kuvassa poseeraava Stig. Artisti meinitsee kuvatekstissään olevansa bäkkärillä uransa ensimmäisellä keikalla vuonna 2004. Tuohon aikaan Stig opittiin tuntemaan härskejä r'n'b-kappaleita tekevänä artistina.

Avaa Instagram postaus

Alkuviikosta haasteeseen osallistui myös Isac Elliot, jonka osallistumista nuoruuskuvahaasteeseen voi pitää hieman kyseenalaisena: artistihan on vasta 15-vuotias ja elää nuoruusvuosiaan paraikaa. Tosin Elliotin Instagramiin lataama kuva on vaan niin siisti, että sallittakoon hänen osallistua haasteeseen.

Avaa Instagram postaus

Michael Monroe osallistui haasteeseen kuvalla, jota on kommenteissa kehuttu muun muassa nätiksi ja kauniiksi.

Avaa Instagram postaus

Lisää nuoruuskuvahaasteen otoksia löytyy Facebookista ja Instagramista hashtagilla #nuoruuskuvahaaste.

Lue myös:

Jäävesihaaste tuli tarpeeseen – lahjoitetuilla rahoilla löydettiin ALS-tautiin vaikuttava geeni

Merkillisintä netissä juuri nyt: #CheerioChallenge eli murotornin kasaaminen nukkuvan vauvan pään päälle

Kummallinen somehaaste voi vahingoittaa kehonkuvaa ja itsetuntoa