Hyppää pääsisältöön

Tervetuloa mukaan osallistumaan Luontovuoden syyshaasteeseen!

Luontovuoden syyshaaste
Luontovuoden syyshaaste Kuva: @helmihillon luontovuosi

Yle Luonto haastaa kaikki kuvaamaan syksyä teemalla Värit! Kamerasormi kannattaa pitää valmiina luonnossa liikkuessa, koska ruska, muuttolinnut ja ympäristön valmistautuminen talveen ovat herkullisia kuvauskohteita.Avaa Instagram postaus
Luontovuodessa seurataan Suomen neljää vuodenaikaa amatööri- ja ammattilaisvalokuvaajien linssien läpi. Kuvaushaasteeseen voi osallistua jokainen ikään tai kameramalliin katsomatta. Kolmas kuvahaaste alkaa sunnuntaina 18.9. ja jatkuu 9.10. asti. Omia kuvia voi jakaa Instagramin puolella tagilla #uusiluontovuosi. Jos haluat osallistua haasteeseen lähettämällä kuvasi verkkosivujemme kautta, löytyy latausboksi täältä. Kevään ja kesän haasteiden yhteydessä osallistuneita kuvia on jo 28 000, mahtavaa!

Kuvahaasteen pääkuraattori Konsta Punkka valitsee ja kommentoi viikoittain komeimmat luonto-otokset. Kommentoinnin lisäksi kuulemme Konstan sekä haasteeseen osallistuneiden kuvaajien tarinoita kuvausretkiltä ja siitä, kuinka kuvat ovat syntyneet.

Uuden luontokuvan haasteeseen osallistuneista kuvista kootaan kaikille ilmainen näyttely Luontokeskus Haltiaan tammikuussa 2017.

Tästä kuvausinspiraatiota #uusiluontokuva-gallerian puolelta:


Avaa Instagram postaus


Avaa Instagram postaus


Avaa Instagram postaus


Avaa Instagram postaus


Avaa Instagram postaus


Avaa Instagram postaus


Avaa Instagram postaus


Avaa Instagram postaus


Avaa Instagram postaus