Hyppää pääsisältöön

Oblivion, This is 40 ja Kakkosen muut elokuvat syksyllä 2016

Kollaasi Yle TV2:n elokuvista syksyllä 2016: Oblivion, This is 40, Hyvässä seurassa (In Good Company), Chinese Zodiac
Kollaasi Yle TV2:n elokuvista syksyllä 2016: Oblivion, This is 40, Hyvässä seurassa (In Good Company), Chinese Zodiac Kuva: Yle Yle TV2,elokuvat (teokset)

Loppuvuoden leffatarjontaan kuuluu Kakkosella komediaa, toimintaa ja seikkailua - sekä Taru sormusten herrasta -trilogian uusinta, joka sisältää kaikkia edellä mainittuja. Joulun aikaan on luvassa monia kausiklassikoita Rare Exportsista Napapiirin sankareihin, useita lastenelokuvia unohtamatta. Monet nimikkeet ovat katsottavana jälkikäteen myös Yle Areenassa.

Kakkosen elokuvapäiviä ovat tuttuun tapaan etupäässä tiistai ja lauantai. Suurin muutos on se, että jälkimmäisen kymppileffat jäävät ainakin toistaiseksi pois ja pääesitysajaksi vaihtuu varhaisempi n. klo 20.

Ohjelmistossamme on syksyn mittaan paljon urheilua, mikä vaikuttaa elokuvien kokonaismäärään muutenkin kuin tiistaisin, jolloin elokuvien kanssa vuorottelee totutusti Jalkapallon Mestarien liiga.

LA 1.10. klo 20 Tiikeriveljekset (7)
(Two Brothers, Ranska/Britannia 2004) Seikkailuelokuva kahdesta tiikeristä, jotka kohtalo erottaa pentuina ja tuo aikuisina jälleen yhteen mutta nyt vihollisina. O: Jean-Jacques Annaud. N: Guy Pearce, Freddie Highmore.

LA 8.10. klo 19.10 Rakastin epätoivoista naista (S)
(Suomi 1999) Romanttinen komedia rakkauden jalostavasta vaikutuksesta. O: Jarmo Lampela. N: Juha Kukkonen ja Maija Junno. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

TI 11.10. klo 22 Tyttökoulu St Trinian’s (12)
(St Trinian's, Britannia 2007) Roisissa farssikomediassa tyttökoulun kurittomat neidit käyttävät salaisten agenttien keinoja pelastaakseen koulunsa. O: Oliver Parker. N: Rupert Everett, Colin Firth, Gemma Arterton. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

LA 15.10. klo 20 Oblivion (12)
(USA 2013) Tom Cruise scifi-seikkailussa tulevaisuuden maapallolla, joka on tuhoutunut pitkän avaruussodan seurauksena. O: Joseph Kosinski. N: Morgan Freeman, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau, Melissa Leo.

LA 22.10. klo 20 Chinese Zodiac (12)
(Sap ji sang ciu, Hongkong 2012) Railakkaassa toimintaseikkailussa mestarivarkaan johtama joukko seikkailijoita etsii ulkomaalaisten 1800-luvulla Kiinasta ryöstämiä muinaisaarteita. O, N: Jackie Chan.

TI 25.10. klo 22 Get The Gringo (16)
(USA 2012) Kulunut ammattirikollinen suljetaan pahamaineiseen meksikolaiseen vankilaan missä hän saa yllättävän liittolaisen 10-vuotiaasta pikkupojasta. O: Adrian Grünberg. N: Mel Gibson, Kevin Hernandez, Peter Stormare

LA 29.10. klo 20 Hyvässä seurassa (7)
(In Good Company/USA 2004) Komediassa keski-ikäinen mies saa uuden pomon nuoresta uraohjuksesta ja kaiken lisäksi kloppi ihastuu hänen tyttäreensä. O: Paul Weitz. N: Dennis Quaid, Scarlett Johansson, Topher Grace. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

SU 30.10. klo 13.30 Caasha (S)
Somalialainen tyttö ja suomalainen poika tutustuvat kesäisessä Itä-Helsingissä. O: Lotta Kupiainen. N: Arttu Kapulainen, Anab Egal. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

LA 5.11. klo 20.20 The Way Way Back (S)
(USA 2013) Komedia 14-vuotiaasta pojasta, jonka kesäloma saa virkistystä, kun hän ystävystyy vesipuiston omintakeisen johtajan kanssa. N: Liam James, Steve Carell, Toni Collette, Allison Janney, Sam Rockwell.

LA 19.11. klo 20 Kummeli Alivuokralainen (S)

(Suomi 2008) Hyönteistutkija Paulin ja munuaiskirurgi Laurin elämä saa käänteen vuokraisännän tarkistaessa arvokiinteistön vuokraa. O: Matti Grönberg. N: Mikko Kivinen, Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen, Heikki Hela.

LA 26.11. klo 20 This is 40 (12)
(USA 2012) Paksuna-komedian eräänlaisessa jatko-osassa aviopari yrittää urheasti kohdata keski-iän riitelevistä lapsista, työhuolista ja kasautuvista veloista huolimatta. O: Judd Apatow. N: Paul Rudd, Leslie Mann.

LA 26.11. klo 22.25 Elokuva varmistuu myöhemmin

LA 3.12. klo 21 Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit (12)
(The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, Uusi-Seelanti 2001) Ensimmäinen osa Peter Jacksonin trilogiaa J. R .R. Tolkienin rakastetusta fantasiaromaanista. Sormuksen seurue lähtee vaaralliselle vaellukselleen. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

LA 10.12 klo 19.35 It Boy (12)
(20 ans d'écart, Ranska 2013) Pirteä romanttinen komedia nelikymppisestä muotilehden toimittajasta, joka saa kuulla että nuori rakastaja Twitterissä se vasta muotia onkin - ja tietää hyvää myös uralle. O: David Moreau. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

LA 10.12 klo 21.05 Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia (12)
(The Lord of the Rings: The Two Towers, Uusi-Seelanti 2002) Sormuksen seurue on hajonnut ja eloonjääneet jatkavat vaarallisia seikkailujaan pitkin Keski-Maata sotien ja valtataistelujen laajentuessa. O: Peter Jackson. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

LA 17.12. klo 21 Taru sormusten herrasta: Kuninkaan paluu (12)
(The Lord of the Rings: The Return of the King, Uusi-Seelanti 2003) Peräti 11 Oscarilla palkittu Tolkien-trilogian päätös. Frodo ja Sam lähestyvät Tuomiovuorta samalla kun Keski-Maan armeijat kohtaavat. O: Peter Jackson. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

LA 24.12. klo 12.30 Kadonnut: Joulupukki –elokuva (S)
Neljä lasta on saanut kutsun tapaamiseen Joulupukin kanssa. He päätyvät mystiseen Joulumaahan, jossa heille selviää, että Joulupukki on kadonnut! Ehtivätkö lapset löytää Joulupukin ajoissa ja pelastuuko joulu? Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kuukauden ajan.

LA 24.12. klo 14 Joulupukki ja noitarumpu (S)
(Suomi/Unkari 1996) Mauri Kunnaksen lämminhenkinen koko perheen animaatioelokuva täynnä jännitystä ja hauskoja yllätyksiä.

LA 24.12. klo 15.05 Risto Räppääjä (S)
(Suomi 2008) Kymmenvuotias Risto asuu tätinsä, Rauha Räppääjän kanssa. Risto haaveilee esiintymisestä, Rauha alakerran poikamiehestä. Nelli puolestaan on yksinäinen ja haluaa tutustua Ristoon. O: Mari Rantasila. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

LA 24.12. klo 16.20 Herra Heinämäki ja Leijonatuuliviiri (7)
(Suomi 2011) Leipurin talossa kummittelee. Kaupunkilaistyttö "Arska" ja Herra Heinämäki alkavat ratkaista talon arvoitusta. O: Pekka Karjalainen, Matti Grönberg. N: Heikki Hela. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

SU 25.12. klo 12.45 Suden arvoitus (7)
(Suomi 2006) 12-vuotias Salla joutuu elämänsä seikkailuun pelastaessaan kaksi sudenpentua salametsästäjien käsistä. O: Raimo O. Niemi. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

SU 25.12. klo 14.15 Ella ja Aleksi - Yllätyssynttärit (S)
(Suomi 2011) Ella ja Aleksi seikkailevat yhdessä koiransa Tarkastaja Koirasen kanssa kotona, kaupungilla ja luonnossa uusiin ystäviin tutustuen. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

SU 25.12. klo 15.05 Risto Räppääjä ja polkupyörävaras (S)
(Suomi, 2009) Risto Räppääjä ja polkupyörävaras on vauhdikas ja koskettava musiikkikomedia, joka kertoo täysin uuden tarinan Riston seikkailusta. O: Mari Rantasila. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

SU 25.12. klo 16.20 Röllin sydän (S)
(Suomi, 2007) Menninkäisten metsä kivettyy, pysäyttääkseen tuhon on Menninkäisten ja Röllien löydettävä maaginen sydän Talven maasta. O: Pekka Lehtosaari.

SU 25.12. klo 17.40 Niko – lentäjän poika (7)
(Suomi/Tanska/Irlanti/Saksa 2008) Niko uskoo isänsä olevan yksi Joulupukin Lentävistä Poroista. Isää Niko ei ole koskaan tavannut, mutta haluaisi olla samanlainen sankari. Sattumalta Niko kuulee susien uhkaavan. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

SU 25.12. klo 20 Rare Exports (12)
(Suomi 2010) Jalmari Helanderin vinksahtaneen huumorin täyttämä jännitysfantasia ja uusi tulkinta joulun myyteistä. Tänä jouluna jokainen uskoo joulupukkiin. N: Jorma Tommila, Tommi Korpela, Rauno Juvonen, Onni Tommila. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

Ma 26.12. klo 14.10 Risto Räppääjä ja viileä Venla (S)
(Suomi, 2012) Koko perheen vauhdikas musiikkikomedia kertoo ystävyydestä, yksinäisyydestä ja erilaisuuden hyväksymisestä. O: Mari Rantasila. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

MA 26.12. klo 15.20 Myrsky (7)
(Suomi 2008) Suomalainen perheenisä kohtaa itä-berliiniläisellä torilla koiranpennun, jota ollaan aikeissa lopettaa. Isä päättää pelastaa pennun ja kuljettaa sen Suomeen. O: Kaisa Rastimo. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

TO 29.12. klo 19 Lovemilla (12)
(Suomi 2015) Elokuva rakkaudesta, bodaamisesta ja roboteista. Unohtamatta zombieita, alieneita ja rumasti lentäviä supersankareita. O: Teemu Nikki. N: Milka Suonpää, Joel Hirvonen. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa kahden viikon ajan.

LA 31.12. klo 21 Napapiirin sankarit (12)
(Suomi 2010) Seikkailukomedia ja romanttinen matka halki öisen Lapin ja suomalaisen miehen sielunmaiseman. O: Dome Karukoski. N: Jussi Vatanen, Jasper Pääkkönen, Timo Lavikainen, Pamela Tola. Elokuva on katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

Kommentit

Yle TV2