Hyppää pääsisältöön

Jakso 16: Kaikesta videosta tulee liveä

Vikasietotila-podcastin tekijät ja logo
Vikasietotila-podcastin tekijät ja logo Kuva: Yle / Jyrki Valkama ja Tuuli Laukkanen vikasietotila

Kuuntele Areenassa
Tilaa podcast
Lataa jakso

Jos Vikasietotilan vakiopanelisti Kari Haakanaa on uskominen, tulevaisuudessa internetiin ei paljon muuta mahdukaan kuin suoria videolähetyksiä. Mikä siinä on niin maagista? Miksei äänelle ole tapahtumassa samaa? Tätä pohditaan podcastin tämänkertaisesas jaksossa, joka on – luojan kiitos – kaikkea muuta kuin livelähetys. Haastateltavana on Topi Kauppinen, joka rakastaa reaaliaikaista 3d-grafiikkaa niin syvästi, että saattaa käyttää ensimmäiset minuutit uuden Tomb Raiderin parissa kameran pyörittelyyn pelihahmon ympäri.

Palaute: kommentoi tuonne alas, lähetä sähköpostia osoitteeseen vikasietotila@yle.fi tai twiittaa tunnisteella #vikasietotila.

Vinkit

Linkit

Vikasietotila

Media- ja digitaidot