Hyppää pääsisältöön

YleX esittää: Brittibändi The 1975 saapuu Helsinkiin

YleX:n Venla Kokkonen kuvailee bändiä ehkä kovimmaksi indie rock -yhtyeeksi juuri nyt.

The 1975.

Hyviä uutisia indie rockin ystäville! YleX ja Live Nation tuovat brittiläisen The 1975 -bändin keikalle Helsinkiin14. kesäkuuta Kaapelitehtaalle.

Katso kuva Giphyltä

The 1975 julkaisi helmikuussa toisen albuminsa nimeltään I Like It When You Sleep, For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It. Kriitikot ihastuivat albumiin, minkä lisäksi se nousi listojen kärkeen muun muassa Yhdysvalloissa ja Britanniassa.

YleX:n Uuden musiikin iltavuoron Venla Kokkonen kuvailee yhtyettä ehkä maailman kovimmaksi indie rock -bändiksi.

- Solisti Matthew Healy on superkarismaattinen, ja bändi on livenä ihan sikahyvä. He osaavat vetää pienet klubikeikat ja jättiareenakonsertit tajuttoman hyvin, Kokkonen sanoo.

- Parasta keikalla tulee olemaan se, kun laulaja riisuu paidan pois ja juo punaviiniä.

The 1975 esiintyi Helsingissä Tavastialla syksyllä 2014. YleX:n Uuden musiikin aamuvuoron Anne Lainto muistaa, miten kiihkeästi fanit odottivat keikkaa.

- Innokkaimmat olivat jonottaneet ainakin aamusta asti Tavastialle sisään, Lainto kertoo ja ennustaa fanihysteriää myös helmikuussa järjestettävälle keikalle.

The 1975 nähtiin Suomessa viimeksi kesällä Ilosaarirockissa, ja se oli yksi festarin isompia nimiä. Bändin musiikki on soinut paljon YleX:llä. Somebody Else, Love Me, A Change of Heart ja The Sound ovat keränneet kymmeniä miljoonia kuuntelukertoja myös Spotifyssä.

Liput bändin helmikuun keikalle tulevat myyntiin perjantaina 23. syyskuuta.

_Muokattu 18.1. klo 16:11: Keikkapäivämäärä ja aika päivitetty. Lue lisätietoja päivityksestä täältä._