Hyppää pääsisältöön

Piikkejä paratiisissa

George Turner (Erik Thomson)
George Turner (Erik Thomson) Kuva: Yle Kuvapalvelu piikkejä paratiisissa

TV1 maanantaista perjantaihin 5. - 15.6.2017 klo 17.10 - 17.55 (1. kausi) ja 16.6. - 10.7. (2. kausi), uusinta seuraavana arkipäivänä klo 10.00
Katsottavissa Yle Areenassa

Riemastuttava, uusi australialainen draamasarja Piikkejä paratiisissa kuvaa vasta leskeksi jääneen kaupunkilaismiehen yritystä kompuroida takaisin jaloilleen – aivan uusissa ympyröissä.

Piikkejä paratiisissa -sarjasta nähdään kaksi tuotantokautta, yhteensä 24 jaksoa. Sarjan kolmas kausi alkaa Ykkösellä perjantaina 28.10. klo 17.10.

Tekeekö maisemanvaihdos hyvää?

George Turner (Erik Thomson) on kolumnisti Sydneystä, joka on vaimonsa kuoleman jälkeen menettänyt otteen elämään. Suru vaikuttaa Georgen ja hänen kahden teinilapsensa Shayn (Melina Vidler) ja Arlon (Benson Jack Anthony).elämään niin, että isän on pakko keksiä jotain. Mutta mitä?

Äkkinäisistä liikkeistään tunnettu George pistää kodin pakettiin, nappaa vastentahtoiset teinit matkaan ja muuttaa ostamaansa unelmataloon Uuteen-Seelantiin.

Kun perhe pääsee perille, uusi koti onkin ihanasti rempallaan. Koko Weldin pikkukaupunki on, ainakin Shayn ja Arlon mielestä, varsinainen käpykylä, jossa kaikki eivät katso uusia tulokkaita hyvällä.

Onko George tehnyt tähänastisen elämänsä pahimman virheen?

Jotain pysyvää

Ainoa pysyvä asia on Georgen sanomalehtikolumnin mitta: täsmälleen 800 sanaa, ei enempää eikä vähempää. Lyhytsanaisuus on tosin taitolaji, jossa munaaminen saattaa johtaa ojasta allikkoon.

Pikkukaupungin kauniilla maisemilla on myös ruusuinen puolensa, minkä Turnerit pian huomaavat.

Pääosissa näyttelevät myös Rick Donald, Emma Leonard, Michelle Langstone ja Cian Elyse White.

800 Words. Alkuperäisidea: James Griffin ja Maxine Fleming. Tuotanto: South Pacific Pictures, Australia, 2015.

Kommentit