Hyppää pääsisältöön

Espoolaisella Kiara Nelsonilla on vasta alle 400 Facebook-fania – ensi viikolla hän on lämppäämässä Justin Bieberin keikalla

Kiara Nelson ei ole vielä juuri keikkaillut. Maanantaina hän nousee Hartwall Arenan lavalle.

Kiara Nelson ja Justin Bieber // Kuva: Kuvat: Niklas Sandström Photography ja Tomi Mikola

Kiara Nelson on tuore artisti, joka aloittelee lupaavaa pop-ura. Hän on ollut muun muassa YleX:n Nosteessa-artistina, ja hänen kansainvälisen kuuloista Cool My Rush -pop-sinkkuaan on soitettu radiossa.

Ja ensi viikolla hän on mukana lämmittelemässä Justin Bieberin keikkayleisöä Hartwall Arenalla!

- Jännittää ihan tosi paljon. Kun enhän mä ole tehnyt mitään tällaista ennen, Kiara Nelson kertoo.

Bieberin Helsingin-keikkojen varsinainen lämppäri on The Knocks, newyorkilainen elektronisen musiikin duo. Kiara Nelson nousee lavalle heidän kanssaan sekä maanantain että tiistain keikoilla.

Miten tässä näin kävi? Sitä Kiarakin vielä ihmettelee. Hän lukion viimeistä vuotta suorittava espoolainen laulajalupaus, jonka soundia YleX:n musiikkitoimittajat ovat verranneet Zara Larssoniin ja Dua Lipaan.

Kiara Nelson sai kuulla Bieber-lämppärikuviosta vasta viime viikolla. Asian oli järjestellyt hänen tuottajansa kontakti Yhdysvalloissa, joka alun perin otti yhteyttä bändiin kysyäkseen, haluaisivatko he tehdä jonkin biisin yhdessä.

The Knocks vastasi, että he ovat maailmankiertueella Justin Bieberin kanssa, mutta biisinteon sijasta heillä olisi tarvetta laulajalle, kun Bieber saapuu Helsinkiin.

- Mulla ei ollut mitään aavistustakaan tästä. Yhtäkkiä sain viestiä, että onko sulla tänään mitään, voitais ottaa video ja lähettää se Knockseille, Kiara Nelson kertoo.

Kiara esittää The Knocksien kanssa näiden kappaleen Classic. Yleisönä on areenallinen innokkaita beliebereitä.

Se on aivan ainutlaatuinen keikkakokemus laulajalle.

- No siis, mähän en ole oikein keikkaillut. Olen esiintynyt koulussa ja karaokebaareissa, Cool My Rushin olen esittänyt yhdessä baarissa. Tämä on tosi paljon isompi juttu kuin mitä olen ikinä tehnyt.

Bieber-keikka voi olla aloittelevalle artistille erittäin merkittävä ponnahduslauta uralla eteenpäin. Tällä haavaa Kiara Nelsonilla on vajaat 400 Facebook-fania, ja hän on julkaissut vasta yhden sinkun.

- Tämä on ihan huippumahdollisuus minulle. Jos tämä menee hyvin, tämä on tosi hyvä juttu. En ole edes ehtinyt miettiä kunnolla, kun tämä tuli niin nopeasti.

Lue myös:

Justin Bieber tulee toista kertaa Suomeen, ja tällä kertaa supertähden fanittaminen on coolia

Nosteessa-artisti Kiara Nelson on tuore poplupaus, joka ihailee Rihannaa ja Ariana Grandea