Hyppää pääsisältöön

Villen keittiö 30 minuutissa

Ville Haapasalo keittiössä
Ville Haapasalo keittiössä villen keittiö 30 minuutissa

Värikkäitä mausteita, kuivattuja toukkia, haudutettuja patoja ja grillausta - Ville Haapasalon ruokakulttuuriohjelma vie katsojat makumatkalle lähes maailman ympäri.
Teemalla keskiviikkoisin 28.9. alkaen klo 21.00. Koko sarja Areenassa 28.9. alkaen.

Ville Haapasalon uudessa ruokakulttuuriohjelmassa ruoanlaittoa ja syömistä rakastava Ville kutsuu keittiöönsä eri kulttuuritaustaisia ystäväporukoita ja perheitä opettamaan ruokien valmistusta.

Ruoanlaiton lomassa keskustellaan eri kulttuurien piirteistä ja vieraiden elämäntarinoista ja kuullaan heidän elämästään Suomessa.

Mikä yhdistää kaikki ihmiset sukupuoleen, kulttuuriin, väriin, taustaan tai kieleen katsomatta? Tietenkin ruoka.

Kahdeksassa jaksossa ennätetään lähes maailman ympäri. Ville pääsee tutustumaan niin brasilialaisiin kuin afganistanilaisiinkin perinneruokiin. Matka makujen maailmassa jatkuu perulaiseen viidakkoon ja vuoristoon sekä mausteisiin marokkolaisiin ja intialaisiin keittiöhin. Erityistä eksotiikkaa liittyy sambialaisen, malesialaisen ja somalialaisen keittiön raaka-aineisiin

Jokaisessa jaksossa nähdään myös Villen makutesti, jossa tarjoilukuvun alta paljastuu vieraiden valitsema ruoka, juoma tai raaka-aine, jonka maisteluun Ville heittäytyy ennakkoluulottomasti sokkona.

Villen keittiössä tutustutaan eri kulttuurien ruokaperinteisiin ja -tapoihin rennosti ilman piperrystä, ja desilitramitat otetaan käyttöön vain jos vieraileva kokki niin määrää.

Kommentit

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa